Celebrity News

STROG TAST: Ko je dečko ćerke Ace Pejovića i šta mu poznati pevač poručuje

Zet Ace Pejovića već dobio poruku od pevača

STROG TAST: Ko je dečko ćerke Ace Pejovića i šta mu poznati pevač poručuje

Privatna Arhiva

Ćerke Ace Pejovića, Marija, Magdalena i Iva su njegov ceo svet, a kako su već odrasle mnogi se pitaju da li je otac tri lepotice već dobio budućeg zeta.

Kako Marija, Magdalena i Iva svoj život javno ne eksponiraju, već biraju da žive daleko od radoznalih očiju javnosti, zet Ace Pejovića za javnost je potpuna misterija. U svojim intervjuima nije otkrio da li su njegove mezimice emotivno ostvarene, ali je jasno stavio do znanja da mu je važno da budućeg zeta upozna na vreme.

Pročitajte: Raj za Biljanu i njihove ćerke - Zavirite u skupocenu vilu Ace Pejovića u kojoj vlada porodični sklad (FOTO)

Luka Šarac

 

- Ne mešam se u njihove emotivne izbore, ali mi je važno da upoznam momke sa kojima izlaze. Ja imam ćerke i želim da znam sa kim izlaze iz kuće, ko će te večeri voditi računa o njima - rekao je u emisiji "1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem". 

Zet Ace Pejovića javnosti još uvek nije poznat, ali je jasno da brižni otac od izabranika svojih ćerki očekuje da o njima brinu podjednako kao on i njegova supruga Biljana.

Komentari (0)

Loading