Celebrity News

Zgodan muž i prebogate i poznate drugarice: Zavirite na proslavu rođendana Marije Tarlać (FOTO)

Marija Tarlać 46. rođendan obeležila u krugu najvoljenijih

Zgodan muž i prebogate i poznate drugarice: Zavirite na proslavu rođendana Marije Tarlać (FOTO)

Vest da je Marija Tarlać  46. rođendan obeležila zaintrigirala je javnost, budući a je bivša manekenka, danas dizajnerka izjavila da će kako godine odmiču, a posebno za onaj jubilarni rođendan napraviti žurku za pamćenje.

Pročitajte: Koliko miliona evra vidite na fotografiji? Jovana Joksimović iz zagrljaja muža Željka otišla u OVAJ

Instagram

 

Luksuznom partiju na kom nije manjkalo skupocenih vina i bogate zakuske prisustvovali su dizajnerkini dragi prijatelji, članovi porodice, dok je suprug, bivši košarkaš Dragan Tarlać, sa kojim ove godine obeležava 19. godinu braka, imao ulogu domaćina. I odllično se snašao, čemu svedoči srce koje mu je dizajnerka na "Instagramu" poslala.

Pročitajte: Ne znamo da li prvo da gledamo u PRESKUPE CIPELE ili ZGODNOG MUŽA: Fotografije Marije Tarlać koje ćete zumirati

Instagram

 

Sve je proteklo baš onako kako je Marija zamišljala. Kako su gosti dolazili tako su se nizali i pokloni od kozmetike, preko nakita do buketa ruža, a kada su svi bili na okupu zabava je mogla da počne. Rođendanskim žurkama Marije Tarlać svake godine, bez izuzetka, prisustvuje njena dobra prijateljica Jovana Joksimović, što se dogodilo i ovoga puta. Sa osmehom na licu, a u zagrljaju drugih zajedničkih drugarica, među kojima su bile i Branka Nevistić i Sandra Perović, igrale su i pevale iz omiljenu muziku, a ono što su svim primetili jesu toalete koje su  popularne dame za tu priliku ponele.

Pročitajte: Odmor sa najboljim prijateljicama: Ovako Marija Tarlać uživa na letovanju (foto)

Instagram

 

 

Marija Tarlać 46. rođendan je obeležila a po fotografijama koje su ona i njene zvanice objavljivale na društvenim mrežama moglo se zaključiti kao da dizajnerka slavi osamnaesti. Marija ima devetnaestogodišnjeg sina Luku koji je isti otac.

 

Komentari (0)

Loading