Celebrity News

Ćerka Milene Vasić majci ukrala titulu zvezde večeri: Zgodna i lepa kao manekenka, svi pričaju o njoj (FOTO)

Ćerka Milene Vasić je prava lepotica

Ćerka Milene Vasić majci ukrala titulu zvezde večeri: Zgodna i lepa kao manekenka, svi pričaju o njoj (FOTO)

Milena Vasić i Milena Kolundžija pokrenule su humanitarni projekat „Samo Srpkinja Srpkinju spasava“, koji ima za cilj osnaživanje i promovisanje kreativnosti srpske žene u Srbiji i u svetu kroz kulturno-umetničke događaje.

Boško Karanović

 

Tim povodom one su u jednom prestoničkom restoranu održale promociju, na kojoj je glumica zapevala uz zvuke klavira, a blistala je u beloj haljini, o kojoj su mnogi znalci imali šta da kažu.

Ipak, ćerka Milene Vasić, koja je ovim povodom ponela prelepu crnu slip haljinu, zablistala je u punom sjaju i zasenila svoju mamu.

Pročitajte: Zvezda večeri - Ćerka Milene Vasić zablistala na premijeri predstave "Baal" (foto)

Boško Karanović

 

Lepa Lana, koja je mami inače velika podrška, oduševila je prisutne svojom prirodnom lepotom, minimumom šminke i svedenošću i prefinjenošću, koje mnogim devojkama Laninih godina, danas manjkaju.

Uz to, ćerka Milene Vasić pokazala je da ima i neverovatno istančan ukus, zbog čega je i blistala na promociji projketa svoje majke. Sveden stil, minimum detalja i široki osmeh istakli su Laninu lepotu u prvi plan, a glumica nije krila, da pored projekta još ima na šta da bude ponosna.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading