Celebrity News

TA MALA VIŠE NEMA DEDU: Svekar Nikoline Pišek POVUKAO BRUTALAN potez i slomio srce svojoj unuci!

Svekar Nikoline Pišek šokirao ponašanjem

TA MALA VIŠE NEMA DEDU: Svekar Nikoline Pišek POVUKAO BRUTALAN potez i slomio srce svojoj unuci!

Boško Karanović

Svekar Nikoline Pišek ne prestaje da joj zagorčava život...

Od 8. maja, kada joj je preminuo suprug Vidoje, do prošlonedeljnog pomena na Novom groblju, na kom je obeleženo 40 dana od njegove smrti, televizijskom licu Nikolini Pišek bilo je sve teže. Od prvobitnog šoka zbog saznanja da je izgubila muža, a njena mlađa ćerka Una Sofija oca, preko raznih faza tuge, do još jednog šoka, koji je pretrpela dan uoči dolaska s ćerkom iz Zagreba u Beograd. Tragom naših saznanja, njen svekar, poznati antikvar Miša Grof, na neočekivano grub način odbio je da pomogne unuki Uni. Budući da je Una uganula nogu pre nego što su doputovale u Beograd na pomen Vidoju, Nikolina je pozvala svekra Mišu, da razmisli kod kog doktora bi zbog toga mogla da ode i da on zakaže pregled. U trenutku poziva čuveni beogradski antikvar nalazio se u policiji, i pred nekoliko očevidaca snaji oštro rekao da Una više nema dedu. "Ma, šta hoćeš od mene? Lekara? Ne znam ja nikakve lekare. Nemam ja unuku! Deda je umro kad je otac umro. Nazovi baku, ona je još možda živa. Što je nisi ostavila majci? Pa neka je onda čuvaju p....i. Koji? Oni koje ste vodali svuda sa sobom, valjda će neki od njih da pričuva dete. Na sastanku sam u policiji, nemam vremena", bile su reči Vidojevog oca dan uoči sinovljevog pomena. Da bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo nekadašnju voditeljku "X faktora", koja nas je saslušala i ljubazno rekla: "Porodične stvari neka ostanu unutar porodice".

Pročitajte: Nikolina, za ruku te drži onaj ko te juče vređao! Incident na sahrani Vidoja Ristovića (FOTO)

Boško Karanović

 

To nam je bilo dovoljno, posebno uz atmosferu koja je vladala na pomenu Vidoju Ristoviću. Na grobu je Nikolina stajala samo uz Vidojevu nekadašnju emotivnu partnerku Lanu, koja mu je rodila stariju ćerku Mateu. S Mišom Hrvatica nije razgovarala, osim što su se pozdravili pri dolasku. Nakon pozdrava Miša više nije prilazio, ali nismo primetili ni da je prišao unukama koje su najpre bile s majkama kraj očevog groba da bi potom sele na klupu iza groba i plakale. Tačnije, Matea je tiho plakala, dok je Una bila tužna i zamišljena. Primetan je bio i otok na skočnom zglobu, koji je bio povijen, kao i njeno hramanje pri hodu. U privatnoj klinici u kojoj je Una primljena lekari su konstatovali da se ne radi o prelomu, već o uganuću. Kada je došao kraj pomena, novinari su prišli najpre Miši koji je želeo da da nekoliko izjava o tome da on nije komentarisao do tada uzrok smrti sina za medije, iako je video nekoliko svojih navodnih rečenica. Potom su predstavnici "sedme sile" prišli Nikolini, koja je stajala s Lanom i decom, ali ona nije imala snage da daje izjave o suprugu na pomenu. "Oprostite, ali ne znam šta da kažem", rekla je uplakana Nikolina.

Boško Karanović

 

Dirljivo je bilo videti slogu između nje i Lane, kao i njihove dece, koja su izuzetno vezana jedna za drugu. Takvo zajedništvo posebno je postalo vidljivo nakon Vidojeve smrti, budući da je bilo evidentno i na sahrani da su u odličnom odnosu, posebno kad je Lana Mateu i Unu odvela u automobil i poslala kući da ne bi gledale spuštanje kovčega u grob.

Ostatak priče pročitajte u novom broju magazina "Story", koji je u prodaji od 22. juna.

Story

 

 

Komentari (1)

Loading
Boja

06:47 22.06.2022

Izgleda da je ova Nikolina bila jedina normalna osoba u ovom čudnom okruženju...