Celebrity News

Branislave, šta ti misliš o ovome? Dečka nema ni na vidiku, a Kilibardu ljubi OVAJ zgodni frajer (FOTO)

Raskinuli Marija Kilibarda i Bane Vučelić - spekuliše se po gradu

Branislave, šta ti misliš o ovome? Dečka nema ni na vidiku, a Kilibardu ljubi OVAJ zgodni frajer (FOTO)

Da su raskinuli Marija Kilibarda i Bane Vulečić često se po gradu priča, a razloga za spekulacije na tu temu je sijaset, bar tako tvrde portali. Voditeljka i sin Milorada Vučelića poprilično su različiti energetski i karakterom, vole drugačije stvari, a sve ovo kao i uplitanje porodice i prijatelja u njihovu vezu svaki put se navodi kao glavni razlog razdora.

Pročitajte: "Nikada mi to nisu rekli u lice": Raskinuli Marija Kilibarda i Bane Vučelić, voditeljka se priseća teškog početka i mišljenja s kojima je morala da se nosi (VIDEO)

Instagram

 

Klimavo ili ne Marija i Bane već drugu godinu su zajedno, žive i pod istim krovom, a voditeljka je za naš magazin otkrila da je u njemu pronašla prijatelja.

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva- kazala je voditeljka emisje "Sve u svemu".

Pročitajte: Svadba Marije Kilibarde dogodila se u strogoj tajnosti, voditeljka blistala (foto)

Instagram

 

Mada su ove njene teze pobile sve one koje idu u prilog lošem odnosu sa partnerom, najnovija Marijina fotografija ponovo je u publiku ubacila crv sumnje. Na njoj ona pozira u zagrljaju drugog muškarca, digital menadžera Ivana. Dok on pokušava da joj udeli poljubac, ona se zanosno smeje a svi se pitaju zna li Bane za ovu bliskost i kako će reagovati.

 

Komentari (0)

Loading