Celebrity News

Miodrag Krivokapić posle dužeg vremena u javnosti: Otkriveno šta je radio u odsustvu, njegova priča će vas raznežiti (FOTO)

Sin Miodraga Krivokapića podario je glumcu dvoje unuka

Miodrag Krivokapić posle dužeg vremena u javnosti: Otkriveno šta je radio u odsustvu, njegova priča će vas raznežiti (FOTO)

Bojan Krivokapić, sin Milodraga Krivokapića talentovan je mladi glumac koji uživa u radu na serijama, filmovima i predstavama, a jednako se raduje i saradnji sa medijima. Za razliku od njega Miodraga, osim kada je na sceni, izbegava da se izlaže javnosti više od neophodnog i ne prati gradska zbivanja.

Pročitajte: Fotografija dana: Glumac Miodrag Krivokapić uživa u danu sa svojim unucima

Ata Images

 

Zbog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Siniše Kovačevića, koji je nedavno održao promociju svog novog romana on je napravio izuzetak i sve iznenadio svojim prisustvom, a po svemu sudeći odlično se proveo.

Pročitajte: Ovde ćerke Kaline Kovačević provode najlepše vikende: Zavirite u dom Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića (FOTO)

Ata Images

 

Sve vreme bio je vidno raspoložen, duhovitim opaskama zasmejavao je prisutne i na kraju krajeva uživao u čitanju odlomaka romana svog prijatelja.

Pročitajte: Nakon što je javno priznala da se po drugi put razvela Kalina Kovačević objavila lepe vesti: U njen život je uplovio ON (FOTO)

Ata Images

 

Dramski umetnik poznat po ulogama u serijama "Tajna vinove loze", "Gore dole", "Vratiće se rode" najlepše se oseća kada je okružen članovima svoje porodice, a posebno voli kada vreme provodi sa unucima. Sin Miodraga Krivokapića glumcu je podario unuku i unuka koje on naprosto obožava. Ispunjava im svaku želju. Pun je razumevanja i strpljenja i nije mu problem satima sa njima da se igra, prepričava im dogodovštine iz svog detinjstva i kako je upoznao njihovu baku Svjetlanu Krivokapić, po njegovim rečima "najlepšu ženu tadašnjeg Dubrovnika".

Pročitajte: Unuka Ljiljane Blagojević je kao med, prve fotografije Kalinine starije ćerke oduševile javnost (foto)

 

 

Uprkos tome što ima već 73 godine Miodrag ne odustaje od glume, i dalje svoj posao radi sa istim žarom i priznaje da žali za danima kada je svakog drugog dana zbog glavne uloge u predstavama bio u nekom drugom gradu bivše Jugoslavije.

Pročitajte: Nije ni slutila: Kalina se nasmejana pojavila na sceni i u prvom redu ugledala nju, suze radosnice (foto)

 

 

 

Komentari (0)

Loading