Celebrity News

Ista je otac! Ćerka Josifa Tatića udala se za POZNATOG MUZIČARA i nestala: Evo kako danas izgleda (FOTO)

Ćerka Josifa Tatića, čuvenog Jataganca iz serije Bolji život, talentovana je na pokojnog oca i majku

Ista je otac! Ćerka Josifa Tatića udala se za POZNATOG MUZIČARA i nestala: Evo kako danas izgleda (FOTO)

Izuzetno talentovana za umetnost je ćerka Josifa Tatića, Jelisaveta Tatić Čuturilo. Iako su svi dugo mislili da će krenuti očevim stopama, ona ih je iznenadila i počela da se bavi modom, tačnije kostimografijom, poput svoje majke Biljane.

Pročitajte: Oglasila se neutešna ćerka pokojnog Milana Laneta Gutovića: Oprostila se od oca ovim rečima

Facebook/printscreenyoutube/instagram

 

Izuzetno je cenjena u svetu pozorišta, a radila je i na serijama "Sva ta ravnica", "Jagodići", "Ulica lipa". Kao dete provodila je dosta vremena u JDP- u čekajući mamu i tatu da završe sa poslom, što je presudilo kada je odlučivala kojim profesionalnim prevcem će krenuti. 

Pročitajte: Deda Predrag bio bi istinski ponosan! Ćerka Vanje Ejdus krenula dobro utabanim porodičnim putem (FOTO)

Facebook/printscreenyoutube/instagram

 

- Sada, kada imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanja deteta. To je tako prirodno…doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati…uvek bilo i biće - rekla je ranije Jelisaveta Tatić Čuturilo, koja je udata za poznatog muzičara Nikolu Čuturila.

Prvi i jedini put sa ocem pred kamerama ona se našla u emisiji " Tv lica kao sav normalan svet", gde je pričala koliko uživa kada je tata čuva, jer zajedno gledaju fudbal. Mnogo je lepih momenata provedenih sa ocem koje će ćerka Josifa Tatića pamtiti, a prvenstveno neće zaboraviti njegovu dobru dušu i istančan humor.

 

Komentari (0)

Loading