Celebrity News

BURNO! Sloboda Mićalović uhvaćena u strasnom zagrljaju OVOG poznatog glumca, Vojin ODMAH reagovao! (FOTO)

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića ponovo glavna tema

BURNO! Sloboda Mićalović uhvaćena u strasnom zagrljaju OVOG poznatog glumca, Vojin ODMAH reagovao! (FOTO)

Nebojša Babić/Ata Images

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića ponovo je glavna tema, naime, glumački par sve ređe možemo videti zajedno u javnosti, a po svemu sudeći, za to nisu zaslužne bračne nesuglasice, već angažmani na različitim projektima, na kojima posvećeno rade.

Sloboda sada radi na šestoj sezoni serije "Ubice mog oca", a prema fotografiji koju je nedavno objavila, čini se da će se desiti ono što su fanovi pete sezone priželjkivati - naći će se u strasnom zagrljaju Vuka Kostića.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Vojin Ćetković prvi put otvoreno o problemima u braku sa Slobodom Mićalović - Ljubomora vodi do propasti odnosa

Glumica je kao tizer objavila fotografiju sa seta na kojoj se u krevetu, strasno grli sa kolegom, pa su se mnogi zapitali da li će ovi kadrovi staviti na test brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, budući da je Vuk njihov porodični prijatelj.

Međutim, kako su Sloboda i Vojin profesionalci, koji potpuno razumeju šta ovaj posao sa sobom nosi, Vojinu ovakve scene nikako nisu mogle da zasmetaju, a potvrda za to stigla je kada je među prvima lajkovao objavu svoje supruge.

Komentari (0)

Loading