Celebrity News

Čovek prepun iznenađenja! Ko je zgodni suprug Ane Bebić, zbog koga već godinama ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Suprug Ane Bebić, zgodan i prepun iznenađenja

Čovek prepun iznenađenja! Ko je zgodni suprug Ane Bebić, zbog koga već godinama ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Od kada se posvetila majčinstvu i povukla iz javnosti, svi se pitaju ko je suprug Ane Bebić, koji joj je život promenio iz korena.

Igor Đolić, direktor IT kompanije, pevačici, koja je zbog ljubavi, iz rodne Hrvatske došla u Srbiju, podario je dva sina Matiju i Andriju, a trudi se da joj život svakim danom učini posebnim.

Pročitajte:Raskošni dom na poklon od supruga - Ovde živi Ana Bebić sa zgodnim mužem i sinovima (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Naime, suprug Ane Bebić već godinama pronalazi načine da na njeno lice iscrta osmeh, a pevačica, koja je odlučila da svoj život čuva od radoznalih pogleda, ipak povremeno na "Instagramu" pokaže svog zgodnog muža.

Najromantičniji gest, koji joj je do sada priredio bila je kupovina njene kuće iz snova, o čemu je pričala za naš magazin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

- Dva dana pred porođaj s Matijom završila sam na nekim analizama u bolnici, a kada je došao po mene, Ivan mi je saopštio da ima iznenađenje. Pitao me je šta je to što bi me sada najviše učinilo srećnom i prilikom pogađanja upitala sam ga da li me vodi na ručak ili je uzeo slobodan dan, na šta mi je on odgovorio: “Kupio sam ti stan”. Oduševila sam se jer smo nekretninu pre toga zajedno gledali i bili opčinjeni njome, ali sve je ostalo na “razmislićemo” - rekla je, a tom prilikom otkrila je i kako svoj brak i pored dvoje male dece uspevaju da spasu od rutine:

– Još na početku braka dogovorili smo se da uvek nešto interesantno smislimo samo za nas dvoje. U najgorem slučaju, decu strpamo u krevet u pola devet, upalimo “Netfliks” i u deset smo od umora i sami u krevetu (smeh). Nismo se još razdvajali od njih na duže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Komentari (0)

Loading