Celebrity News

Samo što nema od ptice mleko! Ovako Bogoljub i Milanka Karić obeležavaju godišnjicu braka: Od raskoši će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Bogoljub i Milanka Karić 49. godišnjicu braka obeležili proslavom za najmilije

Samo što nema od ptice mleko! Ovako Bogoljub i Milanka Karić obeležavaju godišnjicu braka: Od raskoši će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Da su Bogoljub i Milanka Karić 49. godišnjicu braka obeležili žurkom za pamćenje doznalo se sa "Instagram" profila milionera rodom iz Peći. Ushićen što vitalan starost dočekuje kraj svoje izabranice, koja mu je rodila četvoro dece Nadeždu, Jelenu, Danicu i Nebojšu, ali i što se još uvek nakon toliko godina njih dvoje vole i divno slažu Bogoljub je intimne momente proslave podelio sa pratiocima na društvenim mrežama, koji su odmah potom krenuli sa čestitkama.

Pročitajte: Bogoljube, kad je dosta? Porodica Karić se oglasila, detalji porodicnih odnosa će vas iznenaditi

Instagram

 

Na fotografijama koje su se poput svetlosti raširile medijima moglo se videti da su Bogoljub i Milanka 49. godišnjicu braka obeležili u raskoši, da su se potrudili oko svakog detalja, da na trpezi samo što od ptice mleko nije bilo, a ono što je najvažnije da su posle dužeg vremena njih dvoje uspeli da čitavu porodicu, raštrkanu svuda po svetu, okupe.

Pročitajte: Marićev kofer je ionako ODAVNO SPAKOVAN: Vesna Radusinović objavila fotografiju u zagrljaju drugog, poznatog srpskog milionera (FOTO)

Instagram

 

Svi poznaju Danicu, Bogoljubovu ćerku koja je dugo godina sa Danijelom Karić bila članica muzičke grupe DnD, dok sada se javnost mogla uveriti i to kako ostala biznismenova deca izgledaju i koliko su slatki njegovi unuci.

Pročitajte: ONE SU NJEGOVO NAJVEĆE BLAGO: Upoznajte PRESLATKE unuke Bogoljuba Karića (FOTO)

Instagram

 

Sve ih je okupio divan povod, stoga osmehe sa lica nisu skidali, a Bogoljub i Milanka nisu krili da su ponosni kako na naslednike, tako i na svoj brak.

- Dragi moji, danas ćemo sa vama podeliti sreću i uzbuđenje, povodom 49-te godišnjiće braka i nesebične ljubavi moje Mare i mene. U romanticnoj i svečanoj atmosferi, proslavili smo skoro pola veka svoje ljubavi.
Upoznali smo se i zavoleli još kao srednjoškolci, davne 1972. godine i ta ljubav traje sve do današnjih dana.
Danas smo radosni i ponosni na svoju veliku i srećnu porodicu, sina i tri kćeri, snajku i zetove i sedmoro unučadi. Oni su naše najveće bogatstvo blagoslov od Gospoda Boga! U prisustvu svojih najdražih, dece, unučadi, porodice i brojnih prijatelja i kumova, slavilo smo celu noć, uz muzičke hitove 70"- tih i 80"- tih godina. Izrazili smo svoju ogromnu zahvalnost svima koji su došli da sa nama to veče, podele radost ovog trenutka i koji su bili uz nas sve ove godine, a posebno Milankinoj mami Bosi, koja je najzaslužnija za ovu ljubavnu priču. Članovi porodice i prijatelji, uputili su nam čestitke povodom ovog jubileja, poželevši nam još mnogo godina ljubavi, poštovanja, podrške i razumevanja, a poruke koje će sigurno biti upamćene, su čestitke našeg sina Nebojše i unuka Luke... Bilo je ovo slavlje koje će se sigurno dugo pamtiti i koje je samo nagovestilo proslavu POLA VEKA LJUBAVI, koja se planira za narednu godinu. Velika je radost kada čovek tako značajan i veliki jubilej proslavlja sa porodicom i dragim prijateljima - poručio je uz predivne fotografije Bogoljub, a njegovi brojni pratioci nisu mogli da ne izraze oduševljenje divnim ambijentom, slavljem, ali i porodicom koju je milioner stvorio.

Pročitajte: Džaba Rusija, Kina i Kanada, ovo je blago: Bogoljub Karić pokazao kako u belom svetu topi čvarke (video)

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading