Celebrity News

Medeni mesec za smele! Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sa mužem otputovala na ovu destinaciju: Svi komentarišu jedno (FOTO)

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović otputovala na medeni mesec

Medeni mesec za smele! Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović sa mužem otputovala na ovu destinaciju: Svi komentarišu jedno (FOTO)

Da je po svemu pa i po osećaju za avanturu povukla na majku, ćerka Mirjane Bobić Mojsilović pokazala je odabirom destinacije za medeni mesec. Mila Mojsilović i njen izabranik Ivan otputovali su pre par dana na jugozapad Srbije. Za početak prvog i naslađeg bračnog meseca oni su odabrali Banju Vrujci, a sve je začudilo to što nisu pošli sami.

Pročitajte: Mlada lepša i od majke, a tek da vidite ZETA: Udala se ćerka Mirjane Bobić Mojsilović, pogledajte prve fotografije

Budući da obožava društvo i kada je okružena ljudima, ćerka Mirjane Bobić Mojsilović poželela je da na medenom mesecu uz nju budu prijatelji i to je i obistina. Velika družina proteklih dana uživa u domaćim specijalitetima, sirevima, pršuti, pogačama, čistom vazduhu, pa i lekovitoj vodi, a čini se da se ništa lošije ne provode nego da su otišli recimo na Maldive, popularnu destinaciju mnogih mladenaca.

Pročitajte: Zbog ljubavi je muškarac i na ovo spreman: Iznenadićete se čime se bavi zet Mirjane Bobić Mojsilović

Instagram

 

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović i njen suprug raduju se malim stvarima, što dokazuje upravo ovo putovanje na kojem su, po svemu sudeći, samo nastavili svadbenu žurku, ali višednevnu.

Komentari (0)

Loading