Celebrity News

Kad Saša Popović ženi posinka SVE PRŠTI! Došla estrada, Suzana na IVICI SUZA, a svi gledaju u Popovićevu ĆERKU! Pogledajte prve fotografije

Oženio se sin Suzane Jovanović – veliko slavlje je u toku…

Kad Saša Popović ženi posinka SVE PRŠTI! Došla estrada, Suzana na IVICI SUZA, a svi gledaju u Popovićevu ĆERKU! Pogledajte prve fotografije

Oženio se sin Suzane Jovanović iz prvog braka, a kojeg je njen suprug Saša Popović prihvatio kao svoje dete. Danijel je stao na „ludi kamen“ sa dugogodišnjom izabranicom Tijanom, koja se ne eksponira u javnosti. Oni su se, inače, upoznali u „Grand produkciji“ , gde je Danijel radio kao tonac, a gde je Tijana i dalje zaposlena kao šminkerka.

Oženio se sin Suzane Jovanović - priređeno gala venčanje

Gala proslava je i dalje u toku i verovatno će se slaviti do kasno u noć, a prema pisanju medija, za ovo slavlje izdvojeno je čak 25.000 evra.  Kako pišu domaći mediji porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine, dok će  sala će biti dekorisana po njihovoj želji.

Pročitajte: Suzana Jovanović pet dana pred svadbu sina snajki uputila brutalnu poruku - Postoji JEDNA STVAR KOJU NE TOLERIŠEM

Boško Karanović

 

 

Osim gostiju sa domaće estrade, očekuju se i brojne druge zvanice, sve ukupno oko 300 njih, pisali su mediji, međutim ispred porodične kuće Popović je dao drugačiju izjavu:

Pročitajte: Zbogom zauvek! Šokantna odluka Saše Popovića deci slomila srce

 

 

- Pogrešno ste svi objavili, mi želimo da ovaj dan bude intiman za našu porodicu, zbog toga i ne pravino veliku svadbu. Ne želim da se snimam i da danas dajem bilo kakve dodatne izjave. Hvala - rekao je on, prenosi „Kurir“ .

Pročitajte: Čista ljubav - Nikad viđena fotografija TRUDNE Suzane Jovanović u zagrljaju Saše Popovića, svi komentarišu JEDNO

screenshot

 

Kada su Suzana i Saša sa ćerkom Aleksandrom stigli ispred restorana, gde se odigrava venčanje i slavlje, dočekali su ih trubači i veliki broj okupljenih foto reportera.

Pročitajte: Sada se druži sa njegovom ženom - Ovaj MOĆNI muškarac je VELIKA LJUBAV Nede Ukraden (FOTO)

Ata Images

 

Takođe, među prvima pristigli su Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, Goran Šljivić sa suprugom, Voja Nedeljković sa suprugom, Biljana Sečivanović, Ana Bekuta, Milan Mitrović sa trudnom suprugom, Aleksandar Milić Mili sa suprugom, Dragan Stojković Bosanac sa suprugom, Sanja Kužet sa mužem.

Pročitajte: Fotografija govori više od 1000 reči - Pogledajte kako su Suzana i Saša Popović izgledali na venčanju

Instagram screenshot

 

 

Pojavile su se i Lepa Brena, Svetlana Ceca Ražnatović i drugi.

Pročitajte: Udata je i o tome se ne priča! OTKRIVAMO koja poznata pevačica je bila velika ljubav Saše Popovića, a nisu ni Suzana ni Zlata (FOTO)

 

 

Za ovu svečanost koja joj je jedna od najvažnijih u životu, Suzana Jovanović opredelila se za modnu kombinaciju jarkih boja, a u ruci nosila je skupocenu torbu marke „Hermes“ , čija je cena preko 10.000 evra. Osim toga, javnost je ostala očarana Aleksandrom Popović, Suzaninom i Sašinom ćerkom, koja je zablistala u punom sjaju, a mnogi su primetili kako joj crvena boja kose izvrsno stoji.

Pročitajte: Bio je to trenutak kada su mu zaklecala kolena! Fotografija prvog susreta Saše Popovića i ćerke Aleksandre topi srca

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading