Celebrity News

Ledeno srce Miroslava Ilića: Posle sina Devina odbacio i malog preslatkog unuka

Gest Devina Antonovića javnost je ostavio bez teksta

Ledeno srce Miroslava Ilića: Posle sina Devina odbacio i malog preslatkog unuka

ATA IMAGES, Dragan Kadičć/Story arhiva

Devin Antonović, nepriznati sin Miroslava Ilića, svoju sudbinu ostavljenog deteta veoma je teško podneo. Iako ga otac nikada nije priznao, želeo je da se izbori i dokaže da njegovim venama teče krv Miroslava Ilića. Ipak, odsustvo oca od njega je napravilo snažnog čoveka. Gest Devina Antonovića koji je napravio pre gotovo 10 godina i danas se prepričava sa puno poštovanja.

Naime, sudbina je navela lekara da se sretne sa dečakom od tri godine, Ejdanom, koga je otac takođe ostavio. Tada je Devin poželeo da ga usvoji i od tada pa do danas on brine o dečaku koji ga smatra ocem, dok Mirjana Ejdana doživljava kao svoje unuče.

- Devin brine o Ejdenu od detetove treće godine, a dečak ga zove "tata". Biološki otac ga je napustio dok je bio beba, a majka zbog zdravstvenih problema nije u mogućnosti da se stara o njemu. On trenutno živi kod rođaka, koji nisu baš u dobroj finansijskoj situaciji, ali je gotovo stalno sa Ilićevim vanbračnim sinom. Devin se toliko vezao za Ejdena da je odlučio da ga i zakonski usvoji - govorio je dobro obavešten izvor svojevremeno za "Informer", a gest Devina Antonovića javnosti je potvrdila i Devinova majka istakavši da Ejdan obožava njenog sina.

Pročitajte: E moj tata... Srceparajuća poruka Devina Antonovića Miroslavu Iliću rasplakala sve, povukao je potez koji MNOGO GOVORI

ATA Images

 

- Dečak obožava mog sina i zove ga "tata", predivno je gledati ih zajedno - rekla je svojevremeno Mirjana, dok se javnost oduševila Devinovim gestom.

Podsećamo, Devin Antonović još uvek nema svoje biološke dece, ali je zato pokazao da prema usvojenom dečaku gaji mnogo ljubavi i da će biti divan otac.

Komentari (0)

Loading