Celebrity News

Kad ih je toliko, NIJE SVE BAJKA: Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Mirkina i Vujadinova deca

Deca Mirke Vasilojević i Vujadina Savića su pravi mali tim

Kad ih je toliko, NIJE SVE BAJKA: Fotografija otkriva kako se ZAISTA slažu Mirkina i Vujadinova deca

Da je pred Mirkom Vasiljević i Vujadinom Savićem veliki izazov, kada je roditeljstvo u pitanju, odavno je jasno. Naime, njih dvoje roditelji su četvoro dece, a svoje mališane odgajaju daleko od svojih porodica, pa je sva odgovornost isključivo na njima.

Iako je Mirka posvećena vaspitanju Mihajla, Adrijane, Andreija i Anike, u čemu joj Vujadin pomaže kada god mu obaveze to omoguće, deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića sasvim se lepo slažu i pomažu mami.

Pročitajte: VENČALI SE Mirka i Vujadin! Ona se više ne preziva Vasiljević, mladoženja objavio fotografiju na Instagramu! Ko hoće neka čestita (FOTO)

 

 

Kako je Mirka sada posebno fokusirana na najmlađu članicu porodice, Aniku, Adrijana, Mihajlo i Andrej često sami smišljaju kako će u igri provesti dan, a iako vaspitani i kulturni, i oni su, baš kao i druga deca mališani skloni nestašlucima.

Jedan detalj iz porodičnog doma na Kipru, fanove njihovih roditelja nasmejao je do suza. Naime, deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića proveli su dan zabavljajući se tako što su jedni drugima crtali tetovaže, a krajnji produkt bio je neverovatno zabavan, svima, osim verovatno njihovoj mami.

Pročitajte: ISTOPIĆETE SE! Napunila je sedam meseci i neodoljiva je: Upoznajte Aniku Savić, najmlađu ćerku Mirke i Vujadina (FOTO)

 

 

Mirka je svojevremeno i otkrila da se trudi da svoju decu usmeri jedne ka drugima, kako bi već sad stekli svest da su međusobno najveća podrška.

- Ako smo na Kipru, tu je malo drugačiji red nego u Srbiji. Na prvom mestu da se oko škole sve obavi. Trudim se da pomognem koliko mogu, već se zna sa kim učim ponedeljkom, sa kim utorkom, a sa kim sredom. Oni gledaju da ostale dane, što ja ne stignem, urade sami. Što su stariji, to su svesniji da jedan drugome mogu da budu oslonac, pomoć i podrška, što mi je drago. Naravno, tu su i njihovi treninzi, imaju devet treninga nedeljno, svako od njih po tri. Vikendom su utakmice. Na Kipru imamo jedan ritam, a kada dođemo u Beograd sve se promeni. Društvo dolazi kod nas na spavanje pa onda oni idu kod njih. Ume da bude naporno, ali želim da imaju naviku da ugoste i budu dobri domaćini. Mi smo želeli veliku porodicu, to smo i dobili tako da se trudimo da u tom kolu igramo - rekla je glumica tada.

Komentari (0)

Loading