Celebrity News

VENČALI SE Mirka i Vujadin! Ona se više ne preziva Vasiljević, mladoženja objavio fotografiju na Instagramu! Ko hoće neka čestita (FOTO)

Venčali se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, sve iznenadili

VENČALI SE Mirka i Vujadin! Ona se više ne preziva Vasiljević, mladoženja objavio fotografiju na Instagramu! Ko hoće neka čestita (FOTO)

Jedva da su zagazili u treću deceniju života Mirka Vasiljević i Vujadin Savić odlučili su da život nastave pod istim krovom. Lepa glumica vrlo brzo je zatrudnela, te je zaljubljeni par poveo priču o venčanju. Uprkos obostranoj velikoj želji da naprave slavlje za pamćenje, to se svih ovih godina nije dogodilo. Nevenčani supružnici u međuvremenu su postali roditelji četvoro dece a tema venčanja s obzirom na profesionalne obaveze i konstantne selidbe više se nije spominjala. 

Pročitajte: ISTOPIĆETE SE! Napunila je sedam meseci i neodoljiva je: Upoznajte Aniku Savić, najmlađu ćerku Mirke i Vujadina (FOTO)

Instagram

 

Venčali se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić vest je koja se željno od otpočinjanja romanse poznatog para iščekivala, što od strane medija, glumičinih i fudbalerovih fanova, što od njihovih porodica, koji od prvog momenta priželjkuju da dramska umetnica i sportista ozvaniče vezu.

Pročitajte: Ovu prelepu plavušu viđate na malim ekranima, ali niste znali da je baš ona majka Mirke Vasiljević

Instagram

 

Najnovija Vujadinova "Instagram" fotografija po ko zna koji put pokrenula je priče o njihovoj svadbi, a mnogi su se nakon ovoga zapitali da li su nevenčani supružnici, roditelji četvoro naslednika ipak stali na ludi kamen, a da o tome nikoga nisu obavestili. Naime, fudbaler je objavio sliku na kojoj za Mirkinim mestom za sedenje stoji kartica sa imenom i prezimenom pored kog je dodato i njegovo.  

Pročitajte: Venčali se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, a evo kako je sve počelo? (FOTO)

Instagram

 

Na konto ove situacije sportista je prokomentarisao:

- Ko hoće da čestita, neka čestita. 

 

Komentari (1)

Loading
Gaga

10:59 31.07.2022

Pa srećno i dugovečno vam bilo,❤️❤️❤️❤️❤️