Celebrity News

VREME JE DA KAŽEM ŠTA IMAM: Prvo oglašavanje Nikoline Pišek nakon iznenadne smrti muža Vidoja

Oglasila se Nikolina Pišek nakon smrti supruga..

VREME JE DA KAŽEM ŠTA IMAM: Prvo oglašavanje Nikoline Pišek nakon iznenadne smrti muža Vidoja

Oglasila se Nikolina Pišek, nakon što je juče preminuo njen voljeni suprug Vidoje Ristović. Poznati istoričar preselio se na onaj svet u 44. godini života, nakon što ga je zadesila iznenadna smrt, tokom, prema pisanju domaćih medija, masaže na kojoj je bio.

Oglasila se Nikolina Pišek gotovo nema od bola

Poslednje reči koje je Ristović izustio bile su "Nije mi dobro" , nakon čega je izgubio svet, prenose mediji, a ovaj slučaj duboko je potresao čitavu javnost.

Pročitajte: Jedina zajednička fotografija - Tragično preminuli muž Nikoline Pišek BIO U STRASNOJ VEZI sa OVOM našom slavnom glumicom (FOTO)

Instagram

 

Nakon što je doživela najveći gubitak - gubitak muža i oca svoje ćerke, oglasila se Nikolina Pišek za "Kurir" : 

Pročitajte: Bio je najbolji tata na svetu - Ovo je Una Sofija, ćerkica Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, svi kažu da liči na preminulog oca (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Ne mogu da govorim, teško mi je... Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Ne znam detalje. Teško mi je, stigla sam u Beograd - rekla je ona kroz suze, neutešna od bola.

Podsetimo, Ristović je bio srpski istoričar umetnost. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iza sebe ostavio je neteušnu suprugu Nikolinu, ćerku Mateu iz prvog braka i ćerku Unu Sofiju, koju je dobio sa voditeljkom. Takođe, Nikolina i Vidoje obelodanili su svoju vezu 2012. godine, kada su ih paparaci uslikali, a godinu dana kasnije venčali su se u Monte Karlu. 

Komentari (0)

Loading