Celebrity News

Samo za STORY! Prve fotografije mlađeg sina Sofije i Luke: Pogledajte na koga liči mali Teodor

Sinovi Sofije Milošević prvi put zajedno na slikanju

Samo za STORY! Prve fotografije mlađeg sina Sofije i Luke: Pogledajte na koga liči mali Teodor

Sinovi Sofije Milošević u život su joj uneli još više smeha...

Sa širokim osmehom na licu pohvaliće vam se da njene kreacije nose mnoge poznate dame u svetu, ali najbolji dokaz da je Sofija Milošević (31) uspešna dizajnerka zapravo se krije u načinu na koji je dizajnirala svoj život i put promene koji je u tom procesu prošla. Ako kreiranju modnih komada pristupa sa istom inspiracijom kojom je stvorila porodičnu bajku sa fudbalerom Lukom Jovićem i njihovim sinovima Aleksejem i Teodorom, onda za Sofijinu budućnost u modi nema briga jer je pokazala da se životnim promenama odlično prilagođava, a to je u industriji u koju je zakoračila jednako važan plus. Sofija dolazak drugog sina ne vidi kao duplo veću odgovornost na majčinskom zadatku, već kao ulazak još više smeha i radosti u kuću, ma gde ona bila, budući da će od jeseni najverovatnije opet menjati adresu i državu stanovanja. U njenu filozofiju se i sami uveravamo na fotografisanju koje je obeleženo dečjim smehom i na kojem se poznata manekenka i dizajnerka prvi put predstavila kao majka dva dečaka.

Stefan Stojanov

 

U karijeri ste imali mnoštvo različitih fotografisanja, ali ovo je prvi put da ste za jednu naslovnicu pozirali zajedno sa svojim sinovima, kakav je bio osećaj i koliko se razlikovalo od svih drugih slikanja?

- Tačno, ja u šali znam da kažem da sam pola života provela na setu, ali mi je i dalje neverovatno da imam dva sina koja mogu da povedem sa sobom na slikanje. Iako je osećaj prelep i nikada nisam bila srećnija, i dalje se privikavam na novu sebe, čak mi se na momente čini da mi se život preko noći promenio i da sam mnogo sazrela otkako imam njih dvojicu.

Sinovi Sofije Milošević već sada su tatini dečaci

Naravno, Teodor je još uvek beba, a Aleksej postaje pravi dečak. Jeste li zadovoljni kako su vaša dva manekena ispunila ovaj zadatak na setu ili su ipak bili nemirni tatini fudbaleri?

- Bili su pravi tatini fudbaleri na setu, Aleksej je inače hiperaktivan dečak i obožava loptu, nadamo se da će tako i ostati, iako uvek kažemo da ćemo mu dati svu slobodu da radi šta god poželi u životu. S druge strane, Teodor je vrlo mirna beba i zaista se nije čuo tokom snimanja.

Kako je Aleksej reagovao na dolazak brata?

- Svi u kući smo očekivali da će biti ljubomoran kada Teodor dođe, međutim od prvog momenta kada sam izašla iz porodilišta, Aleksej mu je pritričao i tako ga je nežno i pažljivo poljubio da smo se svi istopili i ostali u šoku. On i dan-danas tako reaguje na Teodora i svaki put mu s toliko pažnje i nežnosti prilazi, kao da zna da je on beba i da mora da ga pazi, što je nama magično.

Pročitajte: Ovako milioneri sređuju sobe za decu - Zavirite u kutak koji su Sofija Milošević i Luka Jović spremili za malog Teodora (FOTO)

Stefan Stojanov

 

Svi žele da znaju kako tako dobro izgledate manje od tri meseca nakon porođaja, a setimo se da ste rekordnom brzinom povratili liniju i nakon prve trudnoće. Kako majka dvoje dece uspeva da izgleda bolje od mnogih devojaka koje nikada nisu rodile?

- Hvala na prelepom komplimentu, posle prve trudnoće sam se stvarno vratila u formu odmah, imam utisak da sam vratila svoju staru kilažu čim sam izašla iz bolnice. Međutim, s drugom bebom bilo je dosta teže jer između dve trudnoće nisam trenirala i, kada sam se porodila, imala sam višak u predelu stomaka i osećala sam se veoma nesigurno. Prvih mesec dana, s obzirom na to da nisam mogla da treniram, non-stop sam se gledala u ogledalo i sama sebe kudila i prosto mi je bilo čudno da prvi put u životu ja sednem i moj drugi stomak sedne sa mnom. Neko sam ko je ceo život vodio računa o svom izgledu, prevashodno zbog prirode posla kojim se bavim, i na kraju sam posle mesec dana presekla i počela da treniram, korigovala sam ishranu i to je, naravno, donelo rezultate.

Tako mlad, vaš partner već ima trojicu sinova. Koji očinski kvaliteti se u njemu sve više ističu i prepoznaju s vremenom i kakav je odnos uspostavio s Teodorom?

- Pored toga što je savršen partner, kakvog sam oduvek želela, Luka je divan otac, veoma je posvećen deci i generalno je usmeren na porodicu, što je meni veoma važno jer i sama dolazim iz porodice gde se to poštovalo, tako da mi je drago što imamo iste težnje i želje, a to je da izgradimo budućnost zajedno i izvedemo decu na pravi put. Stalno ljubi i mazi Teodora, a posebno mu je drago što baš liči na njega, čak smo se i podelili – Aleksej je isti mama, Teodor tata.

Pročitajte: Veliko slavlje u porodičnom domu u Madridu - Luka Jović je danas najsrećniji čovek na svetu! (foto)

Stefan Stojanov

 

 

 

Komentari (0)

Loading