Celebrity News

Vreme je da kažem šta imam o tim ženama, DOSTA SAM ĆUTAO: Prijin Bivši dečko otkriva šokantne detalje odnosa sa pevačicom i NJENOM MAJKOM

Majka Aleksandre Prijović Filipu je tašata iz snova, a evo kakav odnos ima sa njenim bivšim

Vreme je da kažem šta imam o tim ženama, DOSTA SAM ĆUTAO: Prijin Bivši dečko otkriva šokantne detalje odnosa sa pevačicom i NJENOM MAJKOM

Story arhiva

Majka Aleksandre Prijović Filipu je tašta za poželeti, a čini se da je sličan stav imala i prema ostalim izabranicima svoje ćerke, s obzirom da i danas, pojedini bivši Aleksandru Prijović pitaju za nju.

Naime, tokom svog gostovanja na "Kuriru" Ljuba Perućica, koji je danas srećno oženjen, osvrnuo se na odnos koji ima sa Prijom i otkrio da su njihovi odnosi korektni:

Pročitajte: Samo se majka voli: Ovo je MAĆEHA Aleksandre Prijović, da samo znate šta joj je uradila (FOTO)

 

 

- Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, "ej, kako, si, šta si, jesi li dobro..". Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice - rekao je on, a na pitanje novinara da li pita za mama Borku, Ljuba je kao iz topa odgovorio:

- Naravno. Uvek, naravno. Uvek pitamo jedne druge za porodicu - otkrivši tako da je majka Aleksandre Prijović svojevremeno i njemu bila sjajna tašata.

Komentari (0)

Loading