Celebrity News

Uhvaćen u PRELJUBI, fotografija ne laže! Ovo je mlada LJUBAVNICA Gorana Bregovića, spakovala je kofere i krenula za njim (FOTO)

Ljubavnica Gorana Bregovića svojevremeno je bila glavna tema domaće javnosti

Uhvaćen u PRELJUBI, fotografija ne laže! Ovo je mlada LJUBAVNICA Gorana Bregovića, spakovala je kofere i krenula za njim (FOTO)

Supruga Gorana Bregovića, Dženana, već četiri decenije neguje skladan brak sa najvećom muzičkom zvezdom Balkana, a u braku su dobili i tri divne ćerke. Iako su godinama negovali bračnu idilu, javnost je neretko brujala o aferama slavnog muzičara, a jedna od najpraćenijih bila je ljubavnica Gorana Bregovića, prelepa Italijanka Kjara.

Pročitajte: Za sebe kaže da je STARICA - Pogledajte kako danas izgleda Dženana, misteriozna Bregina supruga! Kad se pojavila svi gledali u nju (FOTO)

 

 

Ovu aferu svojevremeno je otkrio "Svet", a mediji su o njoj brujali godinama, s obzirom da je javnosti bilo poznato da je čak dve godine Kjara Bregu pratila na koncertima širom Italije, da bi se kasnije preselila u Francusku, u Pariz, u kome je on živeo sa suprugom i decom.

Iako se romansa, baš kao i svi Bregini izleti posle nekog vremena završila, Dženana je ostala dosledna, da se ovim povodom, nikada ne oglasi, a brak koji i danas neguje sa svojim suprugom, opstao je uprkos brojnim napisima i lepoticama sa kojima su Bregovića godinama povezivali.

Komentari (0)

Loading