Celebrity News

Dženani se od nje DIŽE KOSA NA GLAVI: Pogledajte kakva je mačka prva žena Gorana Bregovića, koju je upoznao u striptiz baru (FOTO)

Prva žena Gorana Bregovića muzičareva je ljubav iz rane mladosti

Dženani se od nje DIŽE KOSA NA GLAVI: Pogledajte kakva je mačka prva žena Gorana Bregovića, koju je upoznao u striptiz baru (FOTO)

Godinama unazad piše se i priča o tome da je frontmen grupe "Bjelo dugme" Goran Bregović sa svega 17 godina kao muzičar radio u striptiz baru, te da je tamo upoznao čuvenu Jasminku, svoju prvu ljubav koja mu je podarila ćerku Željku. Niko, međutim, nije imao uvid u to kako prva žena Gorana Bregovića izgleda i čime ga je to osvojila.

Pročitajte: Prvo "Žene sa Dedinja", a sada i "Državni službenik": Zavirite u luksuznu vilu Gorana Bregovića u kojoj su snimljene hit serije (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Fotografija koja je pre izvesnog vremena osvanula na "Instagram" profilu muzičareve prvorođene mezimice jasno je ukazala na to koji su to aduti kod Jasminke privukli Gorana, kako i šta ga je navelo da nju odabere kao majku svog deteta.

Pročitajte: Ema, Una i Lula tatin su najveći ponos: Upoznajte ćerke Gorana Bregovića (foto)

 

 

Jasminka, iako negde sličnih godina Bregovićevim, izgleda odlično, što je utisak svakoga ko je imao prilike da zaviri na Željkin profil. Odlično se drži, a bilo je i komentara da ima noge bolje od Dženaninih. Budući da joj je ćerka podarila unuku, prva žena Gorana Bregovića potpuno se posvetila ulogi bake, uporedo sa tim vrlo je negovana i gaji mladalački duh.

Pročitajte: Kada je vidi ne skida osmeh sa lica i ta ljubav traje 30 godina uprkos tome što je oženjen: Ko je žena koja je UKRALA SRCE Gorana Bregovića

 

 

 

Komentari (0)

Loading