Celebrity News

Tajna srećnog odrastanja: Tamara Vučić otkriva kako ona i njen suprug Aleksandar odgajaju sina Vukana

Sin Tamare i Aleksandra Vučića već je u predškolskom dobu

Tajna srećnog odrastanja: Tamara Vučić otkriva kako ona i njen suprug Aleksandar odgajaju sina Vukana

Sin Tamare i Aleksandra Vučića izrasta u pravog malog genijalca...

Prvu damu Srbije, Tamaru Vučić, do sada smo imali prilike da ispratimo tokom njenih diplomatskih, ali i humanitarnih akcija, a sada je prvi put u intervjuu za "Hello!" odlučila da nas upozna i sa onom drugom Tamarom, majkom, suprugom i jednom sasvim običnom ženom.

Prva dama Srbije zaposlena je u Ministarstvu spoljnih poslova, zbog čega često putuje, a kako kaže, tada vodi računa samo o tome da se sinu što pre vrati:

‒ Trudim se da ta putovanja budu što kraća i svakako ne suviše česta. I zaista, u poslednjih nekoliko meseci nisu. Pred svaki put najvažniji je odgovor na samo jedno Vukanovo pitanje: ,,Koliko noći spavam i ti dolaziš?”

Pročitajte: Gust raspored prve dame! Tamara Vučić nakon formalnog prijema odlučila da odvoji vreme za sebe, evo gde se sinoć provodila (FOTO)

Boško Karanović

 

Što se obaveza, kojih je u njenom slučaju pregršt, tiče, otkriva da je tajna uspeha u dobrom balansu:

‒ Nastojim da obaveze završavam u kontinuitetu u prvom delu dana, a posle se presvlačim u udobnu haljinu ili trenerku. Tada sam pravo dete sa svojim detetom.

Da je sin Tamare i Aleksandra Vučića već sada pravi šarmer i genijalac otkrila je u odgovoru na pitanje o njegovom polasku u školu:

‒ Znate li šta je on odgovorio mojoj majci, a svojoj baki, na slično pitanje jednom prilikom: “Vukan u školu? Neće skoro...” Bez šale, Vukan je predškolskog uzrasta i pred nama je izazov početka formalnog obrazovanja. Moram da priznam da tim povodom imam malu nelagodu u stomaku. Ali, sve je to tako prirodno i normalno. Važna i velika promena u njihovom životu, ali i u životu roditelja. Uvek kada me preplave emocije, duboko udahnem i pratim svoj osećaj. I, što je najvažnije, primenjujem jednostavan princip – korak po korak. Biće to sve kako treba... Vukan je jedno pametno i tvrdoglavo dete, pregovarački nastrojeno. (smeh)

Pročitajte: Ruku pod ruku sa predsednikom - Izgled Tamare Vučić na proslavi Vidovdana u Palati Srbije dugo će se prepričavati (VIDEO)

Ata Images

 

A što se recepta za srećno detinjstvo njihovog sina tiče, predsednik i prva dama Srbije imaju samo jedan recept:

‒ I Aleksandar i ja pružamo mu mnogo ljubavi i pažnje. Pokazalo se da dete koje dobija više nežnosti u najranijem periodu kasnije u životu bude inteligentnije i otvorenije. Mi smo taj period produžili u beskonačno. (smeh) Deci treba ljubavi, uz nju će sve ostalo lako naučiti i steći.

 

 

 

Komentari (0)

Loading