Moda

Ruku pod ruku sa predsednikom: Izgled Tamare Vučić na proslavi Vidovdana u Palati Srbije dugo će se prepričavati (VIDEO)

Tamara Vučić na Vidovdan prisustvovala je dodeli priznanja koje je njen suprug uručio zaslužnim građanima

Ruku pod ruku sa predsednikom: Izgled Tamare Vučić na proslavi Vidovdana u Palati Srbije dugo će se prepričavati (VIDEO)

Još jednom je svojim stavom, izgledom, a nadasve odevnom kombinacijom Tamara Vučić na Vidovdan privukla pažnju javnosti. Ona se na svečanosti, kojom je u Palati Srbije osim praznika obeležen i početak drugog predsedničkog mandata njenog supruga, Aleksandra Vučića, pojavila u divnoj haljini ciklama boje, sa potpeticama iste nijanse, a iz mnogo razloga, pa i tog, sve oči su bile uprte u nju.

Pročitajte: Kad je ušla sa crvenim karminom svi su se okrenuli: Prva dama Tamara Vučić posle tri meseca u javnosti, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

 

 

Dok je njen muž dodeljivao vidovdanska odlikovanja zaslužnim građanima, među kojima su se našli Miloš Biković, Dragan Stojković Piksi...Tamara je blistala, a svi su komentarisali da je njen smisao za modu nepogrešiv.

Pročitajte: Prizor koji se ne viđa često: Prva dama Tamara Vučić u romantičnoj venčanici s potpisom domaćeg dizajnera (foto)

Mirko Tabašević

 

Skromna, diskretna, jednostavna, ali nikada  dosadna, baš naprotiv uvek stilizovana tako da joj mnoge prve dame širom sveta mogu pozavideti, a bogami i naučiti ponešto od nje. Divna roze haljina na jedno rame, reklo bi se od satena, blago je naglasila Tamarinu figuru, a među zvanicama se moglo čuti da izgleda odlično i baš onako kako priliči supruzi predsednika države i majci jednog sina.

Komentari (0)

Loading