Celebrity News

Vreme da i javnost sazna: Unuka Ane Bekute vestima rasplakala baku

Unuka Ane Bekute je Mrkin amanet

Vreme da i javnost sazna: Unuka Ane Bekute vestima rasplakala baku

Instagram

Od kada je Milutin Mrkonjić preminuo, Ana Bekuta okrenula se onima, koje joj je i on ostavio u amanet. Kako Mrka nije imao decu, njeni unuci, Sonja i Branko bili su mu ceo svet, pa je Anu savetovao da im se u potpunosti posveti. Kako su mediji pisali Ana je unuku Branku već prepustila mesto menadžera koje je do sada obavljao njen sin Igor, a sada je na red došla i unuka Ane Bekute, Sonja.

Pročitajte: Šta će reći baka? Unuka Ane Bekute srećno zaljubljena! Pogledajte kako izgleda momak koji je osvojio njeno srce (FOTO)

Luka Šarac

 

- Ana je oduvek jako vodila računa o unucima i snaji, naravno i o sinu Igoru. Pružala im je svu udobnost i obezbedila dom, čak i u jednom kratkom periodu kada je Igorov brak dospeo u krizu i supružnici odlučili da se raziđu, Ana svoju kuću dala snaji i unucima, a ne sinu. Naravno, ne bi ona svom detetu okrenula leđa samo je znala da je to prolazna faza i da će se brzo pomiriti, što se i desilo. I sada brine o svojim unucima, Branko je prati na nastupe i vozi, a Sonja koja je izrasla u pravu lepoticu, bila je deo Aninog tima za pripremu kandidata u "Zvezdama granda". Ana je polako uvodi u posao i za nju ima velike planove. Zajedno su bile i na finalu i proglašenju pobednika - kaže izvor za "Svet".

Prema onome što tek namerava, unuka Ane Bekute biće uspešna mlada žena, zbog čega je baka posebno ponosna.

Komentari (0)

Loading