Celebrity News

Čaršija će se opet naslađivati: Na pomenu Mrki svi ostali u čudu zbog njegove prve supruge Daše, Bekutina reakcija sve govori (FOTO)

Pomen Milutinu Mrkonjiću započeo je danas u 11 sati na Novom groblju u Beogradu...

Čaršija će se opet naslađivati: Na pomenu Mrki svi ostali u čudu zbog njegove prve supruge Daše, Bekutina reakcija sve govori (FOTO)

Pomen Milutinu Mrkonjiću održava se danas na Novom Groblju u Beogradu, šest meseci nakon njegove smri. Političar je napustio ovaj svet 27. novembra u 80. godini života. Tuga za njim ne prestaje, budući da je ostavio neutešne prijatelje, kolege, saputnicu Anu Bekutu i suprugu Dašu.

Pomen Milutinu Mrkonjiću - Ana Bekuta u suzama

Među prvima na groblje stigla je pevačica Ana Bekuta, sva u crnini. Dok je plakala pored Mrkonjićevog groba, najveća podrška bili su joj unuka Sonja i unuk Branko i majka. Pevačica je imala šešir na glavi i tamne naočare, dok je u rukama nosila buket belog cveća u obliku srca, a pevačicina majka je ostavila na grobu jednu crvenu ružu, pišu mediji.

Pročitajte: Misterija tajnog susreta - Daša Ani uputila molbu od koje se slama srce

Ata Images

 

Takođe, na groblju se pojavila i Slavica Đukić Dejanović, a potom su pristigli i Ivica Dačić, Bane Obradović i Aleksandar Antić, Toma Fila. Ono što je mnoge iznenadilo, a to je da se supruga Milutina Mrkonjića, Daša, nije pojavila na ovom pomenu, prema izveštavanju domaćih medija, te su se svi zapitali da li se oseća dobro.

Pročitajte: Ko bi rekao da će se ovo desiti - Ana Bekuta se REŠILA Mrkinih stvari, evo gde su završile

Ata Images

 

Dačić je održao govor koji je duboko dirnuo sve prisutne:

Pročitajte: Četrdeset dana Mrki - Ana Bekuta slomljena, a Dašin potez će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

Ata Images

 

- Na današnji dan mi smo spojili istovremeno šestomesečni pomen, ali danas jeste njegov 80. rođendan. Tako da smo se okupili ovde još jednom da iskažemo poštovanje i sećanje na našeg velikog i dragog druga Mrku. Naravno da nam svima nedostaje, ali nekako u svemu uvek pronalazimo i njegovo prisustvo i šta bi on rekao i veoma su česta sećanja na taj period - rekao je on.

ATA Images

 

Podsetimo, Milutin Mrkonjić preminuo je na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“. Poslednjih nedelja svog života lečio se zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Njegova partnerka Ana Bekuta hrabro se držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.

Komentari (0)

Loading