Celebrity News

Nakon što je Karleuša objavila da se ne oseća kao deo porodice, OGLASIO SE DUŠKO! Fotografija SVE GOVORI

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić, danas je potvrdila pop diva

Nakon što je Karleuša objavila da se ne oseća kao deo porodice, OGLASIO SE DUŠKO! Fotografija SVE GOVORI

Instagram

Da razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić saznali smo na osnovu objave pop zvezde, koja je putem društvenih mreža one koji je vole, pa i one kojima nije mnogo draga obavestila o trenutnoj fazi njenog života. Jelena je tim putem zamolila sve za razumevanje pa otkrila da će imovinu, o kojoj je pretpostavljala da će se najviše pisati  i pričati, ona i fudbaler prepisati na decu, kao i da će ćerke Atina i Nika njoj ostati na staranje. 

Pročitajte: Duškova ćerka Nika neverovatno liči na njegovu sestru Katarinu, a evo zašto je njen odnos sa Karleušom TAKO KOMPLIKOVAN (FOTO)

Miša Obradović

 

Nakon Jelenine ispovesti svi su čekali da se i Duško oglasi i par sati kasnije on je to i uradio.

Pročitajte: Ova BRUKA mora da se opravda: Procurili detalji tajnog razgovora Duška Tošica i Jelene Karleuše

Instagram

 

Uskoro bivši suprug Jelene Kareuše prekinuo je ćutanje objavom fotografije sa ćerkama u automobilu. Pametnom je i to dovoljno i prenosi vrlo jasnu poruku da uprkos tome što više neće biti u braku sa Jelenom on ostaje divan otac svojim mezimicama, kojima ispunjava svaku želju.

Pročitajte: Životne promene mu baš prijaju: Duška Tošića svi hvale samo ga Jelena ignoriše (foto)

Instagram

 

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić vest je koja je zasigurno uzbudila sve one koji su tokom godina u stopu pratili bračni par, ipak čini se da se fudbaler sa ovim životnim porazom nosi hladne glave.

Komentari (0)

Loading