Celebrity News

Nakon što je Karleuša objavila da se ne oseća kao deo porodice, OGLASIO SE DUŠKO! Fotografija SVE GOVORI

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić, danas je potvrdila pop diva

Nakon što je Karleuša objavila da se ne oseća kao deo porodice, OGLASIO SE DUŠKO! Fotografija SVE GOVORI

Da razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić saznali smo na osnovu objave pop zvezde, koja je putem društvenih mreža one koji je vole, pa i one kojima nije mnogo draga obavestila o trenutnoj fazi njenog života. Jelena je tim putem zamolila sve za razumevanje pa otkrila da će imovinu, o kojoj je pretpostavljala da će se najviše pisati  i pričati, ona i fudbaler prepisati na decu, kao i da će ćerke Atina i Nika njoj ostati na staranje. 

Pročitajte: Duškova ćerka Nika neverovatno liči na njegovu sestru Katarinu, a evo zašto je njen odnos sa Karleušom TAKO KOMPLIKOVAN (FOTO)

Miša Obradović

 

Nakon Jelenine ispovesti svi su čekali da se i Duško oglasi i par sati kasnije on je to i uradio.

Pročitajte: Ova BRUKA mora da se opravda: Procurili detalji tajnog razgovora Duška Tošica i Jelene Karleuše

Instagram

 

Uskoro bivši suprug Jelene Kareuše prekinuo je ćutanje objavom fotografije sa ćerkama u automobilu. Pametnom je i to dovoljno i prenosi vrlo jasnu poruku da uprkos tome što više neće biti u braku sa Jelenom on ostaje divan otac svojim mezimicama, kojima ispunjava svaku želju.

Pročitajte: Životne promene mu baš prijaju: Duška Tošića svi hvale samo ga Jelena ignoriše (foto)

Instagram

 

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić vest je koja je zasigurno uzbudila sve one koji su tokom godina u stopu pratili bračni par, ipak čini se da se fudbaler sa ovim životnim porazom nosi hladne glave.

Komentari (0)

Loading