Celebrity News

Ova BRUKA mora da se opravda: Procurili detalji tajnog razgovora Duška Tošica i Jelene Karleuše

Jelena Karleuša nakon skandala o Dušku Tošiću nije mnogo govorila, zapravo nakon što ga je prijavila za nasilje u porodici a potom tužbu povukla

Ova BRUKA mora da se opravda: Procurili detalji tajnog razgovora Duška Tošica i Jelene Karleuše

Uprkos pričama da zbog incidenta sa fudbalerom Ognjenom Vranješem više nema ljubavi u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića, te da se par zbog toga razvodi, muzička diva uvek je ponosno, podignute glave govorila o suprugu i njihovom odnosu. Šalila se na račun različitosti u karakteru i temperamentu, brizi o ćerkama, novcu, životu generalno, međutim, pre izvesnog vremena prestala je da bilo šta komentariše i čak na tu temu izbegava pitanja.

Pročitajte: Slika govori više od 1000 reči: Evo s kim je Duško, umesto sa ženom Jelenom, došao na svadbu Terzićeve rođake (FOTO)

Instagram

 

Jelena Karleuša nakon skandala o Dušku Tošiću i prijave policiji za nasilje najverovatnije više ni nema šta da kaže, ali prisetimo se s koliko ljubavi i poštovanja je to ranije činila i koliko se zapravo divila svom izabraniku, njegovoj upornosti, snazi, talentu i borbenosti da uprkos lošim uslovima ostvari svoj san.

- Duško je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvezde. On je odrastao u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u Proleteru iz Zrenjanina. To mu je bio beg iz doma. Sa 16 godina ga je kupio OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK Beograda da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje dece. To je divna dirljiva priča - pričala je ranije Karleuša, koja je kod svog emotivnog partnera i oca njenih ćerki Atine i Nike, volela to što je i u pocepanim patikama i s milionima u džepu ostao isti. Osvojio ju je a da nije toga ni bila svesna.

Pročitajte: Jelena Karleuša nakon skandala o Dušku Tošiću: Želeo je sina ali mu se ta želja nije ostvarila, a ona s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

Instagram

 

- Bio je jako uporan. Prvo sam zgrešila sa njim a onda sam na guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: "Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda." Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu - isterivanju pravde. Samo se negde sklanjao s puta ali me je vadio kad god upadnem u žestoke probleme. Umeo je da mi kaže: "Jelena sa tobom stalno neki problemi", a ja njemu:  "Pa takvu si me oženio, bilo bi dosadno da sam drugačija." - prisetila se pevačica prošlih, daleko lepših dana, koji se, nikada se ne zna, možda i vrate u njen dom.

Komentari (0)

Loading