Celebrity News

Nije otplesao čak ni jedno leto: Gudelj je PROŠLOST, ODLUČILA je da ga zameni DRUGIM FUDBALEROM! Nova ljubav na pomolu

Brat Nemanje Gudelja već je prošlost

Nije otplesao čak ni jedno leto: Gudelj je PROŠLOST, ODLUČILA je da ga zameni DRUGIM FUDBALEROM! Nova ljubav na pomolu

Brat Nemanje Gudelja očarao je Milicu Todorović na rođendanu Anastasije Ražnatović. Strastveni ples zapalio je strast među njima, a mediji su brujali o potencijalnoj romansi pevačice i Dragiše Gudelja. Ipak, čini se da je brat Nemanje Gudelja već prošlost.

- Ona ne želi da otkriva svoj privatan život, ali čuo sam da joj se udvara poznati španski fudbaler. Snimke sa rođendana Anastasije Ražnatović na kojima je Milica uživala, pevala i zabavljala se, video je i taj sportista. Odlepio je na njene slike, raspitao se ko je i od kada je čuo njene pesme ne prestaje da joj piše. Govori joj kako je prelepa, da želi da je ugosti u Španiji, samo neka kaže kada i po nju šalje privatni avion - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

Pročitajte: Pozoveš je kao prijateljicu - Milica Todorović muvala Gudelja na rođendanu Anastasije Ražnatović (FOTO)

Boško Karanović

 

- Milica na to nije pristala, sve okreće na šalu, ali sada on želi da dođe u Beograd. Zgodan je, slobodan i slavan, ali Milica ne želi da se tako upoznaje. Dosta joj je toga da njen privatni život bude pod reflektorima, nije da je sasvim nezainteresovana, ali hoće da upoznavanje ide polako i bez medijske pompe.

- Verovatno će se na kraju i upoznati, ali ma koliko je drugarice savetovale da se u tu vezu upusti, ona je vrlo rezervisana i čeka da vidi da li će pri susretu proraditi hemija. 

Komentari (0)

Loading