Celebrity News

Drže se za ruke, sve pršti od ljubavi: Prva fotografija Đorđa Kuljića sa novom devojkom na luksuznom letovanju

Nova devojka Đorđa Kuljića, ko je i kako izgleda već duže vreme nije tajna

Drže se za ruke, sve pršti od ljubavi: Prva fotografija Đorđa Kuljića sa novom devojkom na luksuznom letovanju

Instagram

Nije tajna da bivši izabranik Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić uživa u novoj vezi. Nakon raskida sa pevačicom on je, naime, otpočeo romansu sa atraktivnom brinetom Milom Radojević sa kojom trenutno odmara na Mikonosu. Nova devojka Đorđa Kuljića prve intimne momente sa mladim biznismenom podelila je pre par dana na svom "Instagram" profilu, a tu se jasno kao dan moglo videti koliko zaljubljeni par uživa u prvom zajedničkom letovanju, dok obilazi ista ona mesta na koja je Kuljić svojevremeno išao sa Anastasijom.

Pročitajte: KAKVA LEPOTICA! Nova devojka Đorđa Kuljića je ONA i evo kako je POVEZANA SA ANASTASIJOM (FOTO)

Instagram

 

Na osnovu slike na kojoj emotivni partneri poziraju dok se drže za ruke, da se zaključiti da su Mila i Đorđe izuzetno jedno drugome privrženi, kao i da to među njima nije samo još jedan prolazan flert, kako su mnogi mislili, već odnos koji ima budućnost.

Pročitajte: Nekada ljubavno gnezdo sa Anastasijom, sada momačka gajba: Krajinović objavio fotografiju iz stana Đorđa Kuljića, a evo ko im pravi društvo

Instagram

 

 

Nova devojka Đorđa Kuljića vrlo je oprezna dok na društvene mreže deli intimne momente sa bivšim izabranikom Anastasije Ražnatović, stoga nas nije začudilo što su se na slici tek mogle videti njihove senke na belom zidu.

 

Komentari (2)

Loading
Lela

16:03 09.07.2022

Svidja mi se sto, za razliku od Raznatovicke koja se ne skida sa kamere i ukoliko ne objavi fotografiju kao da joj se to nije desilo sto je preterivanje i smaranje, ova devojka to rafi indirektno i suptilno, a opet mastovito pokazujuci emociju. Verovatno je decko sada sretniji jer ima svoju intimu za sebe.