Celebrity News

Grli je i mazi po licu, dok se ona osmehuje! Vuk Kostić PONOVO SREĆAN uslikan u zagrljaju OVE poznate dame

Nova devojka Vuka Kostića tema je o kojoj se mnogo puta polemisalo

Grli je i mazi po licu, dok se ona osmehuje! Vuk Kostić PONOVO SREĆAN uslikan u zagrljaju  OVE poznate dame

Otkako je raskinuo dugogodišnju vezu sa glumicom Jelisavetom Orašanin Vuk Kostić nema sreće u ljubavi. Javne događaje posećuje sam, a privatno je najčešće okružen prijateljima. Čim se pak, pojavi u društvu neke nepoznate dame odmah kreću polemike i pitanja da li je baš ona nova devojka Vuka Kostića, ko je i čim se bavi.

Pročitajte: Ovde su ga posećivale Ana Mihajlovski i Jelisaveta Orašanin: Vikendica Vuka Kostića na Mokroj gori će vas ostaviti bez daha (FOTO)

 

 

Budući da se mnogo puta opekao i svoju intimu iznosio, što ga je kasnije koštalo, dramski umetnik odlučio je da o svojoj privatnosti više za medije ne govori. Upravo to je razlog što u poslednje vreme na pitanje ko je nova devojka Vuka Kostića nema pravog odgovora.

Pročitajte: Upoznajte Nestora: Brat Vuka Kostića ne pojavljuje se u medijima, ima sasvim drugačije zanimanje i izgleda savršeno (foto)

 

 

Fotografija koja je pre par dana osvanula na "Instagram" profilu umetnika dala je male naznake na tu temu ili smo bar pomislili da je tako. Naime, Vuk je sa pratiocima podelio sliku na kojoj je u plesnom zanosu sa zgodnom brinetom. Mazi je po kosi i licu, dok ga ona grli i osmehuje se. a šta smo drugo njegovi fanovi i mi mogli da pomislimo osim da je baš ona nova devojka Vuka Kostića, nažalost bili smo u zabuni.

Pročitajte: Porodica i prijatelji ne mogu da dođu sebi! Vuk Kostić otkriva da se POVLAČI

 

 

Na fotografiji koja je opkružila društvene mreže Vuk je u zagrljaju scenaristkinje Nataše Drakulić, sa kojom sarađuje već šest godina, ako ne i duže, na projektu "Ubice mog oca". Srećni što su novu sezonu priveli kraju scenaristkinja i glumac sa ostatkom ekipe to su proslavili, a pomenuta slika je nastala baš u momentu kada je plesni par pogodila pesma, otuda i izlivi emocija.

 

Komentari (0)

Loading