Celebrity News

Zar tako svom deveru? Aleksandra Prijović učinila neoprostivo! Viktoru Živojinoviću srce slomljeno

Aleksandra Prijović slomila srce Viktoru Živojinoviću

Zar tako svom deveru? Aleksandra Prijović učinila neoprostivo! Viktoru Živojinoviću srce slomljeno

Aleksandra Prijović sa deverom Viktorom Živojinovićem oduvek je imala sjajan odnos. Upravo zato mnogi se pitaju da li je zbog poslovnog poduhvata bila spremna da isti i naruši. Naime, Aleksandra Prijović slomila je srce Viktoru Živojinoviću kada je odlučila da rad na njenom novom spotu vodi baš Nemanja Novaković, producent i fotograf, koji je nakon Viktora osvojio srce Sandre Miljaković.

Kao da već nije dovoljno što je sa nekadašnjom jetrvom zadržala prijateljski odnos, Aleksandra je odabrala da sarađuje sa njenim emotivnim partnerom. Mnogi su pomislili da bi ovim gestom veoma mogla da povredi Viktora, međutim, njen dever je sada srećno zaljubljen, a na priču sa Sandrom odavno je stavila tačku.

Pročitajte: Neke stvari se NE PRAŠTAJU - Zbog postupka Aleksandre Prijović porodica Živojinović besna (FOTO)

Instagram

 

Sa druge strane, Viktor potpuno razume Aleksandrin posao i potpuno je podržava da sarađuje sa timom koji će joj doneti zagarantovani uspeh. Njih dvoje imaju bratsko sestrinski odnos, koji ništa ne može da naruši, a koliko ona podržava njega u njegovim poslovima, toliko on za nju ima potpuno razumevanje u komplikovanom svetu šou biznisa.

Komentari (0)

Loading