Celebrity News

Anja Mit sa novim izabranikom staje na ludi kamen! Odredila DATUM VENČANJA, sve organizovala osim JEDNOG VAŽNOG DETALJA (FOTO)

Udaje se Anja Mit - naslov je koji kruži medijima

Anja Mit sa novim izabranikom staje na ludi kamen! Odredila DATUM VENČANJA, sve organizovala osim JEDNOG VAŽNOG DETALJA (FOTO)

Kada je pre dva meseca na jednoj svadbi uhvatila bidermajer a potom svoga izabranika Ognjena Vesića šaljivo po uzoru na Konstraktu pitala "Šta ćemo sad?", svi su bili znatiželjni da saznaju da li udaje se Anja Mit, tačnije koliko je ovaj gest glumice uticao zaista na njenog partnera i da li je prosidba odmah nakon proslave pala. 

Pročitajte: Kao sav normalan svet: Pogledajte kako je Anja Mit uredila svoj dom (FOTO)

Instagram

 

Iz skorašnjeg dopisivanja dramske umetnice sa koleginicom Bojanom Ordinačev na "Instagramu" saznali smo više nego dovoljno, a to je da se Anja uveliko priprema za venčanje i da je datum određen. Naime, atraktivna plavuša sve je lepo organizovala ali je imala nedoumice oko jednog pitanja. Želela je da zna da li da se pred svadbu ofarba u braon ili da ostane u nijansi kose koju trenutnu nosi. 

"Znači da se ofarbam u braon? I Ogiju je lepše braon kaže da me je tako upoznao, da sam kao Džulija Roberts" - pitala je Anja, na šta joj je Bojana u šali odgovorila:" Ma da, pa u plavo za mesec dana, pa taman će ti za svadbu padati braon. Evo živa nisam koja boja će ti biti za svadbu, najbolje pola pola ko Kurela".

Pročitajte: Nasmejaćete se do suza: Otac Anje Mit želeo je da se ona zove drugačije, srećom njena mama nije dozvolila

Instagram

 

Dok su se drugarice šalile i prepisku objavile na društvene mreže logično se od strane medija i javnosti nametnulo pitanje da li udaje se Anja Mit ili je možda došlo do zabune, te će kroz mesec dana na ludi kamen zapravo stati Bojana, koja je nedavno postala majka dečaka i u dugogodišnjoj je vezi.

 

Komentari (0)

Loading