Celebrity News

Zavirite na svadbeno veselje Mie Borisavljević i Bojana Grujića: Sve pršti od raskoši, a mladina venčanica će vas ostaviti bez daha (FOTO)

Udala se Mia Borisavljević, a istoga dana pevačica je krstila i mlađu ćerku

Zavirite na svadbeno veselje Mie Borisavljević i Bojana Grujića: Sve pršti od raskoši, a mladina venčanica će vas ostaviti bez daha (FOTO)

Da udala se Mia Borisavljević doznalo se na osnovu objava pevačice na "Instagramu". Folk zvezda i njen izabranik Bojan Grujić u pozivnici medijima napisali su da će se okupljanje svatova dogoditi negde oko 16 časova, ipak za crkveno venčanje su se odlučili nekoliko sati ranije i to daleko od očiju javnosti.

Pročitajte:GODINU DANA NAKON ROĐENJA DRUGE ĆERKE: Najlepše vesti stižu iz doma Mie Borisavljević, svi plaču od sreće!

Instagram

 

Istoga dana Mia i Bojan Grujić krstili su mlađu ćerku Teu, kojoj su ujedno obeležili i prvi rođendan.

- Danas nam je divan dan, divan dan, našoj Tei 1. rođendan!!! Krstila se naša beka, a i mama se malo udala, ništa strašno. Nastavak sledi.. vidimo se dragi prijatelji, drugovi  i kumovi - napisala je Mia ispod prvih fotografija venčanja i dala malu naznaku šta je to što tek predstoji. 

Pročitajte: Vreme za sagorevanje kalorija: Uz OVE savete Mie Borisavljević izgubićete sav višak koji ste tokom praznika nabacili

Instagram

 

Naime, muzički par priprema i opštinsko venčanje koje će se najverovatnije odigrati u restoranu, pred brojnim zvanicama, dekorisano po mladinoj želji, koja je obećala da će se čak četiri puta presvlačiti. Kako je najavila jednu haljinu imaće za crkvu, drugu za matičara, treću za žurku, a obećala je i nekakav performans.

Mia je na svom crkvenom venčanju kao što je i obećala izgledala fantastično, te se svi pitaju čime još može da iznenadi. Haljina sa dugačkim šlepom, v izrezom i čipkanim radom malo koga je ostavila ravnodušnim, a i za naslednicu pevačica je pripremila divnu haljinicu od tila.

Pročitajte: Najveća je sestrinska ljubav: Mia Borisavljević objavila prvu zajedničku fotografiju ćerki Eme i Tee

Instagram

 

S nestrpljenjem svi čekaju da vide epilog Miinog i Bojanovog veselja, o kojem će javnost opet najverovatnije ona obaveštavati.

Instagram

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading