Celebrity News

Posle Dijane na tapetu Saška: Jelena Đoković okrenula NOVI LIST, Novak morao da reaguje

Odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov uveliko se komentariše, a da su snajke Đokovića udružile snage pokazale su na sinoćnoj proslavi povodom Novakove pobede na Vimbldonu

Posle Dijane na tapetu Saška: Jelena Đoković okrenula NOVI LIST, Novak morao da reaguje

Profimedia

Naime, sinoć je ispred Skupštine grada upriličen doček najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a nakon završetka ceremonije, porodica i prijatelji uputili su se u restoran poznatog pevača Saše Kovačevića, gde su nastavili sa slavljem.

Saša je zatvorio restoran samo za ovu priliku, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se jasno vidi da odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov nije ni najmanje zategnut kako se u medijima nagađalo.

Pročitajte: Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA - Dijana držala stranu svog sina, isplivali svi detalji

Telegraf printscreen

 

Imajući u vidu da se njih dveu javnosti nisu pojavljivale zajedno i da se pisalo kako Novakova supruga nije prihvatila Sašku, na sinoćnoj proslavi su demantovale sve napise i potrudile se da dočaraju pravu porodičnu atmosferu.

Posle finala Vimbldona pojavile su se naznake da je Jelena Đoković sredila odnos sa svekrvom, a sada je na red došla i buduća snaha Đokovića. Jelena je pokazala da protiv izabranice Đorđa Đokovića nema ništa i da joj je Saška izuzetno draga, a svi prisutni bili su oduševljeni kada su se Jelena i Saška latile mikrofona i udruženim snagama otpevale veliki hit "To mi nije trebalo". Posebno se raznežio Nole koji ne krije da su mu porodični odnosi i te kako bitni.

 

 

Komentari (1)

Loading