Celebrity News

Fotografije sa Vimbldona obilaze svet: Mali Stefan Đoković na terenu sa ocem Novakom, jedan detalj će vam naterati suze na oči

Sin Novaka Đokovića prešarmantni je dečak kojem teniser ne ume da kaže ne

Fotografije sa Vimbldona obilaze svet: Mali Stefan Đoković na terenu sa ocem Novakom, jedan detalj će vam naterati suze na oči

Da je sin Novaka Đokovića telentovan za tenis saznali smo odavno. Ponosni otac nije časio časa da tu informaciju podeli s javnošću, ipak čini se da su po tom pitanju slavnog tenisera svi do skoro smatrali samo subjektivnim roditeljem, koji bez mnogo osnova veruje da je njegovo dete najbolje. 

Pročitajte: Stefan i Tara zvezde Vimbldona, KOLIKO SU SAMO PORASLI: Pogledajte kako cela srećna porodica Đoković pozira fotografima

Profimedia

 

Sin Novaka Đokovića, Stefan neverovatnim talentom, visprenošću, radom, samouverenošću razuverio je "neverne Tome". Jedan je od najboljih među svojim vršnjacima, treneri ga hvale, dobio je i nagradu, a nedavno je, naravno rekreativno, on snage ukrstio i sa svojim tatom, uskoro, nadamo se, ponovo reketom broj jedan na ATP listi.

Pročitajte: Trebalo bi da se vole: Sin i ćerka Novaka i Jelene Đoković se svađaju, Jelena otkrila detalje iz porodičnog doma

Profimedia

 

Otac i sin proteklih nedelja borave na Vimbldonu, zbog Novakovih mečeva. Društvo im prave i mama Jelenasestra Tara, a teniser koliko god obavezao imao, uporedo sa napornim treninzima uspeva da vreme odvoji za porodicu.

Pročitajte: Ona to mora drugačije: Evo kako je Jelena Noletu čestitala rođendan, turbo-folk je konačno ušao u njihov život (FOTO)

Profimedia

 

Upravo takav jedan momenat zabeležili su fotoreporteri, gde se osim podatka o talentu malog Stefana moglo doći i do informacije kakav je zaista Đoković otac, kako se u toj ulozi snalazi, ali i šta mu najteže kod tog zahtevnog zadatka pada.

Pročitajte: Ako ste očekivali skupe igračke, prevarili ste se: Zavirite u dečju sobu Stefana i Tare Đoković (foto)

Profimedia

 

Malo je reći da je Novak uživao u meču protiv naslednika posmatrajući teniske bravure koje već sada ima i koje gradi. Stigao je da mu udeli i par saveta, našali se sa njim, a sve su to sa tribina posmatrale Jelena i Tara. Nesumljivo je da je najpopularniji srpski sportista odličan otac i da ne laže kada kaže da mu teško pada kada je od svojih najmilijih razdvojen.

Pročitajte: Jelena joj je srušila snove: Ova lepotica maštala je da se uda za Novaka Đokovića (foto)

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading