Celebrity News

Prve fotografije trudne verenice Mihajla Šaulića! Svi komentarišu jedno

Verenica Mihajla Šaulića lepo nosi trudnoću

Prve fotografije trudne verenice Mihajla Šaulića! Svi komentarišu jedno

Otkako se saznalo da je verenica Mihajla Šaulića u drugom stanju svi se pitaju kako Marina Velimirović, diplomirani pedagog iz Beograda nosi trudnoću, oseća li neke teskobe, ali i kada joj je tačno termin za porođaj.

Pročitajte: KAKVA SVADBA! Mihajlo Šaulić blista pored izabranice Marine! Prve fotografije ostavljaju bez daha

Rajko Ristić

 

Jedino što je javnost do sada mogla da sazna je da je verenički par uveliko zakazao venčanje, koje će biti izuzetno skromno, da je pojedine pozivnice već uručio, a to kako se buduća snajka Goce Šaulić oseća doznalo se tek pre par sati na osnovu par Šaulićevih objava na "Instagramu".

Pročitajte: I konzuli imaju dušu: Odmor Mihajla Šaulića svi komentarišu, trudna verenica oduševila (foto)

Instagram

 

Sin Šabana Šaulića, koji je inače i konzul naše zemlje u Cirihu, podelio je sa pratiocima par fotografija sa letovanja, na kojima se jasno vidi trudna Marina. Iako se trudnicama ne preporučuje da lete avionom verenica Mihajla Šaulića prihvatila je taj rizik i sa budućim suprugom otputovala na stotine kilometara daleko od srpske prestonice i nije se pokajala. Sa osmehom na licu ona uživa u egzotičnoj destinaciji koju je odabrala za relaks pre nego što uslede obaveze oko svadbenog veselja i porođaja, a reklo bi da joj blagosloveno stanje itekako prija. Koliko im oboma godi da osluškuju šum talasa, konzumiraju morske plodove i šetaju po impozantnim plažama opisao je Mihajlo u jednoj rečenici.

- U iščekivanju trenutaka za koje svi živimo i kojima se od rođenja radujemo, valja se dobro odmoriti i skovati planove za budućnost - napisao je ispod prelepih fotografija budući suprug i otac. 

Komentari (0)

Loading