Celebrity News

Uspešno su krili najlepše vesti! Bojan i Aleksandra Vasković presrećni, uskoro stiže treća beba (FOTO)

Bojan Vasković otac po treći put postaće kroz nekoliko meseci

Uspešno su krili najlepše vesti! Bojan i Aleksandra Vasković presrećni, uskoro stiže treća beba (FOTO)

Da će Bojan Vasković otac po treći put postati saznali smo od njegove supruge Aleksandre, koja i pored toga što je počela da radi kao doktor influenserski rad ne zapostavlja.

Pročitajte: Dve muzike, bajkovita dekoracija i zabava do svitanja: Isplivale nikad viđene ekskluzivne fotografije svadbenog veselja Bojana Leksingtona

Instagram

 

Uporedo sa proizvodima koje preporučuje pratiocima, savetima oko kućnih poslova, brige o deci Aleksandra Vasković deli i detalje iz privatnog života sa pevačem.

Pročitajte: Mesto gde stanuje sreća: Zavirite u bajkoviti dom Aleksandre i Bojana Vaskovića (FOTO)

Ana Bogdanov

 

Tako je sinoć na radost mnogih putem “Instagrama” otkrila da je ponovo u blagoslovenom stanju, što je ostvarenje želje njenog supruga.

Pročitajte: Nije sve onako kao što izgleda! Aleksandra Vasković o naličju svog braka: Nema ničeg fensi u toj priči, ponekad sam usamljena...

 

Petar Đorđević

 

Bojan Vasković otac po treći put postaće kroz par meseci, a sa Aleksandrom već ima devojčicu Angelinu i sina Mihajla, koji su nestrpljivi da dobiju pojačanje. Muzičar i njegova izabranica sada su sa naslednicima na moru, a po povratku počeće sa pripremama za dolazak novog člana porodice.

 

Komentari (0)

Loading