Celebrity News

BILO JE ZA DLAKU! Ana Stanić otkrila detalje traumatičnog iskustva: Mogao je da mi naudi

Trauma iz detinjstva Ane Stanić vratila se u sećanje pevačice tokom jednog intervjua

BILO JE ZA DLAKU! Ana Stanić otkrila detalje traumatičnog iskustva: Mogao je da mi naudi

Instagram

Trauma iz detinjstva Ane Stanić obeležila je život pop zvezde.

Slabo ćete od Ane Stanić čuti detalje iz njenog privatnog života. Vrlo obazrivo ona intimu deli s medijima i javnošću, ipak povremeno dogodi joj se da otkrije nešto više od onoga što se od nje očekuje i tako nekim pojedinostima iz prošlosti šokira publiku i fanove.

Pročitajte: Sin Ane Stanić je mamina kopija: Pogledajte kako izgleda Vuk, plod Anine najveće ljubavi (FOTO)

Instagram

 

To se dogodilo i tokom emitovanja jedne emisije Javnog servisa u kom se prisetila 90-ih godina, odrastanja u blokovima, izlascima ali i jednog traumatičnog iskustva iz večernjeg provoda. Ona je naime, ispričala kako je tih godina, kada je imala svega 16,17 godina bilo neminovno da sreće ljude sa one strane zakona, te da je jedan blizak susret pretio da se završi loše, ali da ga je ona na svu sreću okončala u svoju korist. 

- Tih 90-ih godina u blokovima svaki ulaz imao je svog kriminalca.Dečko iz mog odeljenja koji mi je bio najbolji drug, odjednom je i on postao kriminalac. Svakog dana je na putu od škole do kuće mogao neko da te zaustavi i da ti kaže:  " Mala ajde da te vozim kući!" i da ne znaš kako će se to završiti. Već od 13/14 sam morala da razvijem to snalaženje i instinkt za preživljavanjem. I način komunikacije sa tim opasnim momcima koji je vrlo specifičan. Ne smeš da pokažeš ni preveliki strah ni da budeš previše uobražena, da se femkaš. već da budeš ortak, da ih gledaš u oči i tako izbegneš nevolje - počela je priču Ana, pa dodala:

- Bilo je sve  i uvek na granici. Nekada sam se iz problema izvlačila i lažući. Jednom mi je jedan opasan kriminalac u noćnom klubu poslao piće, što je podrazumevalo - ajde da te vozim kući. To je bila šifra... da ne pričam šta se dešava kada uđeš u njegova kola i sećam se da sam se tada setila da znam ko je njegova sestra i sa njim započela konverzaciju kao da smo super drugarice, onako sve naivno. Videla sam kako se njemu menja izraz lica i kako razmišlja: "Dobro ajde malo je glupo da sestrinu drugaricu napastvujem". Prošlo mi je to da to veče odem sama kući ali sam posle čula da je po bloku razglasio da sam nadrljala kada me bude našao - izjavila je ona.

Pročitajte: Razvod Ane Stanić i Momčila Lavrnića uzdrmao javnost, a evo koliko su bili srećni na venčanju 2010. godine (foto)

Instagram

 

Trauma iz detinjstva Ane Stanić i situacija koja je pretila da se završi loše na kraju je pozitivno okončana, a pevačica je zahvalna što je to vreme bezakonja završeno te njen sin danas u miru može da odrasta.

Komentari (0)

Loading