Celebrity News

Sin Dajane Paunović i Žike Jakšića više ne izgleda isto! Sinoć pružio podršku majci i NIKO GA NIJE PREPOZNAO (FOTO)

Sin Dajane Paunović velika je podrška voditeljki

Sin Dajane Paunović i Žike Jakšića više ne izgleda isto! Sinoć pružio podršku majci i NIKO GA NIJE PREPOZNAO (FOTO)

Dušan Jakšić, sin Dajane Paunović i producenta Žike Jakšića, ne voli bliceve fotoreportera i kada god može izbegava da se za medije fotografiše. Maleni Dule, poslednji put za neki magazin slikao se dok su njegovi roditelji još bili skupa, stoga ni mediji, a samim tim ni javnost, nisu mogli da isprate koliko je porastao i promenio se, nabolje naravno.

Pročitajte: Znali smo da je zaljubljena, ali ne i u koga! Dajana Paunović prvi put sa njim u javnosti i svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Ata Images

 

Sin Dajane Paunović posle dužeg vremena prisustvovao je gradskom događaju, a budući da je povod poseban nije ostao dosledan svojoj želji da ostane aniniman, već je pristao da ispozira sa majkom. 

Pročitajte: Dajana Paunović konačno otkrila prave razloge razvoda od Žike Jakšića! Pogledajte šta je to prećutkivala svih ovih godina (VIDEO)

Ata Images

 

Dajana, koja već godinu i nešto dana stoji ispred fondacije Dajana Paunović, sinoć je u kripti Hrama Svetog Save majkama sa troje i više dece, koje dolaze sa prostora Centralne Srbije i Kosova i Metohije, dodeljivala je Zlatni orden Svete Majke Anastasije. Događaju su prisustvovali neki od državnih zvaničnika koji Paunovićevu na njenom putu humanitarnog rada podržavaju, bila je tu i njena kuma Gordana Šauić, a u publici bio je i njen naslednik, koji je odmah za oko zapao snimateljima domaćih TV stanica i fotografima.

Pročitajte: Koliko su samo bili srećni: Ovako su Dajana i Žika Jakšić izgledali na svom gala venčanju, prelepe fotografije

Instagram

 

Slike nastale tom prilikom govore kolika je zapravo Dušan podrška Dajani, da raste u zdravog, lepo vaspitanog momka i da je promenio frizuru.Kosu je on jedno vreme puštao, vezivao je u rep, a sada ju je, iz poštovanja za ovu priliku, ošišao. Zaključak je da što je stariji sin Dajane Paunović sve više likom podseća na mamu, dok je temperamentom i dalje isti otac.

Komentari (2)

Loading
Dijana Diksi

17:50 06.07.2022

Sigurno je jako ponosan na majku i super sto je u odlicnim odnosima sa tatom :)