Celebrity News

Petra Eklston u STRAHU: Ćerka Slavice i Bernija Eklstona nema mira pred najsrećniji dan, bivši i sadašnji suprug u klinču (FOTO)

Budući muž Petre Eklston morao da reaguje

Petra Eklston u STRAHU: Ćerka Slavice i Bernija Eklstona nema mira pred najsrećniji dan, bivši i sadašnji suprug u klinču (FOTO)

Budući muž Petre Eklston, Sem Palmer oglasio se na svom Instagram profilu povodom napisa svetskih medija da je porodica u strahu od Petrinog bivšeg supruga.

Pročitajte: Zavirite u dom NAJBOGATIJE HRVATICE - Ovde živi Petra Eklston i prizor je neverovatan! (VIDEO)

Naime, ćerka najbogatije hrvatice Slavice i bivšeg direktora "Formule 1" Bernija Eklstona ovog vikenda staje na ludi kamen sa verenikom Semom, a vest je potvrdio i njen otac:

- To su divne vesti. Nadam se da će biti srećnija nego što je bila u prošlom braku. Ja ću, naravno, da dođem na venčanje, ali neću držati govor zato što ja samo komentarišem. A moj komentar na Petrin budući brak je da mislim da je izabrala stvarno dobrog dečka - rekao je Eklston i dodao da nije upućen u detalje venčanja i kako mu ćerka još uvek nije potvrdila tačnu lokaciju.

Pročitajte: Bogata naslednica Petra Eklston - Verovala sam da ću posle razvoda postati lezbijka!

Britanski mediji brzinom svetlosti objavili su vest da Petra Eklston usled straha od bivšeg supruga Džejmsa Stanta lokaciju venčanja drži u strogoj tajnosti jer kako se šuška on planira sabotažu ovog svečanog čina. 

Povodom ovih napisa, oglasio se budući muž Petre Eklston koji je sve demantovao uz smešak i reči kako o tom čoveku nemaju nikakve informacije najmanje dve godine i kako za Stanta nema mesta u njihovim mislima povodom ovog bitnog datuma. Takođe je potvrdio da su porodica i prijatelji upoznati sa svim detaljima venčanja jer je ispisano na pozivnicama.

Pročitajte: Fotografije koje ćete morati nekoliko puta da pogledate: Prvo letovanje Bernija Eklstona sa sinom

Instagram printscreen

 

Podsećanja radi, Petra se od Džejmsa Stanta razvela 2017. godine nakon šest godina braka, a s njim ima troje dece – ćerku Laviniju i blizance Endrjua Kulbira i Džejmsa Roberta

Stant je bio fizički nasilan prema bogatoj naslednici. Takođe, kako je sama otkrila, psihički ju je maltretirao i varao, a poznato je kako je bio sklon alkoholu, opojnim supstancama i izlascima do zore. Svojevremeno je bio prisiljen da proglasi i bankrot zbog razuzdanog načina života i loših poslovnih odluka. Razvod je bio buran, a britanski mediji su pisali da se Stant na sudu ponašao "sramotno i ponižavajuće".

Komentari (0)

Loading