Celebrity News

NEĆE IM BITI SVEJEDNO: Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku otkriva ko je bolja svekrva Zorica Nakić ili Lepa Brena

Svekrva Aleksandre Prijović - Zorica Nakić ili Lepa Brena?

NEĆE IM BITI SVEJEDNO: Aleksandra Prijović bez dlake na jeziku otkriva ko je bolja svekrva Zorica Nakić ili Lepa Brena

Petar Đorđević

O tome ko je svekrva Aleksandre Prijović domaća javnost komentariše godinama. Iako su fanovi izričiti da je Zorica Nakić jedina svekrva koju Prija može imati, s obzirom da je biološka majka Filipa Živojinovića, Aleksandra i Brenu na neki način doživljava svekrvom.

Naime, Lepa Brena sa Bobom je sa puno ljubavi odgajala Filipa i oduvek ga je smatrala svojim sinom, samim tim svesrdno je dočekala Aleksandru, kada je Filipu rekla "da" i postala deo njihove porodice. Od tada je baš kao i Zorica, Brena uključena u čuvanje unuka Aleksandra i sa Aleksandrom Prijović ima sjajan odnos.

Pročitajte: Zar je dotle došlo? Ujedinjene Brena i Zorica posle šuškanja o razlazu PROGOVORILE o braku Aleksandre i Filipa (FOTO)

Instagram

 

- Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica - otkrila je Aleksandra u intervjuu za "Scandal!", a zatim se osvrnula i na to sa kojom ima bolji odnos, Brenom ili svekrvom Zoricom:

- Teško je odgovoriti na to pitanje, jer se stalno čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica i obe su mi drage jer su deo moje porodice - kratko je i jasno okončala ovu dilemu Prija.

Komentari (0)

Loading