Celebrity News

Zar je dotle došlo? Ujedinjene Brena i Zorica posle šuškanja o razlazu PROGOVORILE o braku Aleksandre i Filipa (FOTO)

Lepa Brena i Zorica Nakić ujedinjene zbog Aleksandre i FIlipa

Zar je dotle došlo? Ujedinjene Brena i Zorica posle šuškanja o razlazu PROGOVORILE o braku Aleksandre i Filipa (FOTO)

Lepa Brena i Zorica Nakić ujedinile su se zbog Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Naime, o situaciji u njihovom odnosu priča se već mesecima, a par je odlučio da se na napise ne osvrće i svoj život živi kao i do sada, daleko od očiju javnosti.

Ipak, u poslednjih nekoliko nedelja Aleksandra i Filip sve više vremena provode zajedno, pa su ih i mediji čak nekoliko puta uhvatili kako se nasmejani drže pod ruku. Osim što su Živojinovići jasno pokazali da su srećni i u ljubavi, Lepa Brena i Zorica Nakić ujedinjeno su odlučile da stave tačku na napise i pokažu da je u njihovom braku sve savršeno, pa su im obe uz fotografije sa venčanja čestitale i godišnjicu braka.

Pročitajte: Jedni su pričali da je kriva za krah Bobinog braka, drugi da je Filipa odgajila kao sina, a šta Zorica Nakić zaista misli o Lepoj Breni?

Instagram

 

Pre četiri godine, Aleksandra i Filip zakleli su se na večnu ljubav, a njihova sreća i danas traje. Kao kruna ljubavi došao je 2019. mali Aleksandar koji je centar sveta zaljubljenog bračnog para.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading