Celebrity News

U domu Divčevih slavilo se do zore: Zavirite na luksuznu proslavu Petre Divac, poseban poklon stigao je od NJEGA (FOTO)

Ćerka Vlade Divca 24. rođendan obeležila u zagrljaju voljenog

U domu Divčevih slavilo se do zore: Zavirite na luksuznu proslavu Petre  Divac, poseban poklon stigao je od NJEGA (FOTO)

Uprkos tome što je usvojena, ćerka Vlade Divca nema drugačiji status u porodici, naprotiv košarkaš i njegova izabrnica Ana Divac obožavaju je i nastoje da joj ispune svaku želju, ni po čemu je pritom ne izdvajajući od svojih naslednika Luke i Matije. 

Pročitajte: Detalji drame: Petra Divac otkriva šta joj je rekao Nikolas Saveljić nakon što je otkriveno da ju je porukama zlostavljao njegov otac Niša!

Luka Šarac

 

Petra je dobila najbolje školovanje, poput svoje braće, kada god je poželela da otputuje i to joj je priušteno, nakon završenih studija poželela je da otvori svoj blog u čemu su je takođe roditelji podržali, dok joj se nisu mešali ni u izboru emotivnog partnera.

Pročitajte: Beogradska rezidencija od koje zastaje dah: Pogledajte u kakvom luksuzu žive Ana i Vlade Divac (FOTO)

 

 

Ćerka Vlade Divca već neko vreme uživa kraj studenta medicine Mihajla Veruovića, zemljaka svog oca, a upravo u njegovom naručju ona je nedavno obeležila 24. rođendan, po svemu sudeći raskošnom žurkom koju je košarkaš bez pogovora naslednici priuštio.

Pročitajte: OTKRIVENO: Evo zašto su Ana i Vlade Divac došli na Mrkinu sahranu i kakve veze pokojni ministar ima sa usvajanjem njihove ćerke

Instagram

 

Budući da već neko vreme zbog Veruovića Petra boravi u srpskoj prestonici upravo tu je dočkala i svoj divan dan, a koju je lokaciju odabrala za slavlje i kako je sve to izgledalo moglo se videti na osnovu njenih par fotografija koje je skromno sa pratiocima na "Instagramu" podelila. Na jednoj od slika ćerka Vlade Divca pozira sa predivnim balonima u obliku broja 24, na narednoj je već u naručju svog dečka, dok je ispod njih ostavila zanimljiv komentar.

- U ovim godinama ostaću do daljnjeg - našalila se mezimica slavnog sportiste, a svi su komentarisali da je za njeno slavlje u Beogradu on zasigurno izdvojio popriličnu svotu novca.

Komentari (1)

Loading
Gaga

10:45 17.07.2022

Retki su ljudi kao porodica Divac,i samo prezime im kaže da treba da im se divimo,svaka im čast,a Petri srećan rođendan, rođ