Celebrity News

Ćerka Lee Kiš napadnuta! Život joj je bio ugrožen, voditeljka u suzama

Ćerka Lee Kiš sa suzom u oku priča o najtežem životnom razdoblju

Ćerka Lee Kiš napadnuta! Život joj je bio ugrožen, voditeljka u suzama

Sara Mia Jokić, ćerka Lee Kiš, u svet novinarstva upustila se nakon dobijene master diplome i sve začudila izborom da krene majčinim stopama. Ipak, nakon što se latila voditeljskog posla počela je, više nego inače, da privlači pažnju javnosti, a svaki njen korak vrlo je i medijski ispraćen.

Pročitajte: Zavirite u prostrani stan u centru grada Sare Mie Jokić: Stil naslednice Lee Kiš će vas iznenaditi (FOTO)

Ćerka Lee Kiš posvećena je i influenserskom radu, gde rado deli detalje iz privatnog života i upravo na tom mestu može se doznati mnogo o njoj. Budući da pripada redu pozitivnih osoba, kod Sare Mie najčešće se mogu videti lepe i srećne objave, slike iz noćnih izlazaka, šopinga i putovanja, ipak nedavno ona je načinila ustupak i sa pratiocima podelila tužan detalj iz detinjstva, koji je kako je navela mogao da je košta života.

- Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole i još uvek se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije s kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala. Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno, jer je mogla da se završi kobno po mene - napisala ćerka Lee Kiš, pa dodala:

- Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to, naravno, prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu, nije se završilo fatalno - prisetila se ona i sve ostavila u čudu.

Pročitajte: Novi emotivni izbor Marka Jarića ne prestaje da se komentariše: Ona je sušta suprotnost Adriani!

Komentari (0)

Loading