Celebrity News

Pričalo se da u poslednje vreme braća Benčina nisu u dobrim odnosima, a sada je stigla potvrda od Petra (FOTO)

Petar i Igor Benčina gaje odnos o kom se u medijima često priča

Pričalo se da u poslednje vreme braća Benčina nisu u dobrim odnosima, a sada je stigla potvrda od Petra (FOTO)

Pre nekoliko dana Petar i Igor Benčina oženili su mlađu sestru Nadu, a poseban porodični događaj posle dužeg vremena spojio je braću na jedno mesto. Dvojica glumaca dosta su profesionalno angažovani, a kako svako od nijh ima svoj život i porodicu Petar sa glumicom Tamarom Dragičević, sinom Lazarom i ćerkom Stašom, Igor sa izabranicom Martom Bjelicom, slabo se viđaju i jedan drugome to ne zameraju.

Pročitajte: Porodične tajne isplivale na površinu: Istina o odnosu Tamare Dragičević i devera Igora Benčine više ne može da se krije!

Instagram

 

Budući da su retki momenti kada se mogu videti zajedno u javnosti, da još ređe jedan drugome dolaze na premijere donedavno je postaojala sumnja da među braćom baš i ne cvetaju ruže. Jedna fotografija sa sestrinog venčanja promenila je mišljenje "nevernih Toma", koji su verovali da su Petar i Igor Benčina u svađi.

Pročitajte: Igor Benčina: Prijatelji mi nisu iz profesije i sa bratom retko pričam o glumi

Instagram

 

Objavio ju je suprug Tamare Dragičević i sve raznežio. Na njoj on pozira sa starijim bratom i bakom, maminom majkom, dok mu je u ruci ćerka Staša. Vidi se da su braća u sevdahu, da uživaju u muzici, piću, a bogami i u društvu jedan drugoga.

Komentari (0)

Loading