Celebrity News

Kada te kolega najgore ponizi! Na pragu osme decenije Snežana Savić progovorila o nepristojnoj ponudi! Ovo su detalji skandala

Snežana Savić nepristojne ponude dobijala je kao mlađa, a tvrdi da očigledno toga ima i danas

Kada te kolega najgore ponizi! Na pragu osme decenije Snežana Savić progovorila o nepristojnoj ponudi! Ovo su detalji skandala

Snežana Savić studije glume završila je kao đak generacije i kao takva odmah je dobila glumački angažman, ipak bilo je onih koji su je često uprkos dobrim ulogama na filmu i pozorištu osporavali. Smetalo im je, kako kaže, to što je privremeno napustila glumu i posvetila se pevanju, a dobar deo njih joj nikada nije oprostio to što je lepa.

Pročitajte: Tajno putovanje i večere... Snežana Savić nepristojne ponude odbila pa OPČINILA OVOG oženjenog i najmoćnijeg čoveka u Jugoslaviji koji je kasnije ZAVRŠIO U HAGU

Rajko Ristić

 

Tvrdi da se u vreme njenih glumačkih početaka više vrednovalo kada je glumica manje atraktivna, smatralo se da može bolje da donese krakternu ulogu, ipak Snežana se nije dala te je uvek ponosno, uzdignute glave uprkos negacijama gradila svoj put, te danas važi za jednu od najpopularnijih.

Pročitajte: Bez ovoga ne bi uspela: Snežana Savić otkrila šta joj je najviše pomoglo u iznošenju lika Jovanke Broz

Youtube printscreen

 
 

Osim što su "čistunci", kako ih je nazvala, pokušali da omalovaže njen talenat i rad Snežana tvrdi da je neretko dobijala i nepristojne ponude. Kako se nosila sa tim i kako se osećala otkrila je u jednom skorašnjem izlaganju za televiziju.

- Bilo je nepristojnih ponuda da budem iskrena. Osećate se grozno, neprijatno vam je. Naravno da ih je bilo. Ima toga i danas. Radim puno sa mladim glumicama i čujem iz njihovog iskustva da je to mnogo puta odredilo hoće li dobiti ulogu. Strašno je to što se događa, to su mladi ljudi.  Mogli smo da vidimo da toga ima i u Holivudu, gde se mnogo više vrednuje talenat, ali eto neke glumice su izašle, jedna drugu podržale i javno sve iznele. Hrabrost je da se izađe sa istinom i da se kaže -  izjavila je Savićeva.

Snežana Savić nepristojne ponude odbila je i savesno nastavila da gradi karijeru, a tvrdi da iako unuka ima afinitete upravo iz pomenutih razloga ne bi volela da krene njenim stopama.

Komentari (0)

Loading