Celebrity News

Moderna, sofisticirana, prelepa: Supruga Peđe Mijatovića posle dužeg vremena u javnosti oduzima dah! Sušta suprotnost Eleni Karaman (FOTO)

Supruga Peđe Mijatović je glavna tema svetskih ali i domaćih medija

Moderna, sofisticirana, prelepa: Supruga Peđe Mijatovića posle dužeg vremena u javnosti oduzima dah! Sušta suprotnost Eleni Karaman (FOTO)

Nakon što je burno okončao brak sa Elenom Karaman, Peđa Mijatović postao je neosvojiv, sve dok u njegov život nije ušetala prelepa Aneta Milićević. Ona je postala supruga Peđe Mijatovića i preko dve decenije bila mu je najevća životna podrška.

Kada mu je preminuo sin Andrej, koga je dobio u braku sa Elenom, Aneta mu je bila rame za plakanje. 

Pročitajte: Peđa Mijatović sa suprugom u društvu Bekamovih - Ovo je najlepša svadba na kojoj smo bili!

Profimedia

 

- Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje.

2000. godine, ova žena koja je fizički sušta suprotnost Eleni Karaman postala je supruga Peđe Mijatovića i i dan danas se ponosi tom titulom.

Aneta, koja je odabrala život daleko od javnosti i radoznalih pogleda Peđi je podarila tri ćerke, Ninu, Lolu i Nađu.

Profimedia

 

Diplomirana dizajnerka enterijera, ljubav prema ambijentu deli sa bivšom suprugom Peđe Mijatovića, što im je, kako mnogi primećuju, ujedno i jedina sličnost.

Atraktivna Aneta nedavno se na jednom događaju pojavila sa suprugom i oduševila svojim besprekornim izgledom i izdanjem, na kome bi joj u petoj deceniji pozavidele mnoge žene.

Komentari (0)

Loading