Celebrity News

Samo mama zna kako joj je! Sin Viki Miljković nije kao ostala deca bogataša: Neke stvari nisu mogle biti sprečene

Sin Viki Miljković vodi potpuno drugačiji život od onog što javnost očekuje

Samo mama zna kako joj je! Sin Viki Miljković nije kao ostala deca bogataša: Neke stvari nisu mogle biti sprečene

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa leto provodi nešto drugačije od ostale dece poznatih. I dok drugi uživaju na luksuznim putovanjima, Andrej Tašković posvećeno radi na sebi.

Andrej od malena trenira tenis i želi da izgradi sopstvenu karijeru, kako bi jednoga dana Viki i Taške bili roditelji Andreja Taškovića, a on postigao uspeh, koji će učiniti da za njega znaju i kao za uspešnog tenisera, a ne samo kao za sina Viki Miljković.

Da bi postigao svoj cilj Andrej marljivo vežba čak i na raspustu.

Pročitajte: Uspešan mladić sa blistavom budućnošću! Ovo je sin Viki Miljković i Dragana Taškovića (FOTO)

 

 

- On je na raspustu, trenira tenis, tako da obaveze preko leta ima svakako. Ustaje rano i odlazi na trening. Naporno mu je i dugo traje ali on to voli. Ne izgleda mu drugačije od svakodnevice dok je aktivna školska godina - rekla je pevačica, a onda otkrila da je Taške za nijansu stroži roditelj.

- Zavisi, tatina reč je uvek poslednja, ima veliko poštovanje prema ocu. Ne mogu da kažem ko je stroži, zavisi koji je segment u pitanju. Sa mnom se više mazi, a otac je tu da mu skrene pažnju na neke stvari - rekla je i istakla da su oboje jako ponosni na mladića u koga Andrej izrasta.

Komentari (0)

Loading