Celebrity News

Ne govorim zdravo ženi koja je UNIŠTILA BRAK mojim roditeljima: Incident između Đoletove ćerke i Vesne Đogani

Vesna Đogani maćeha za primer je, ili se bar do nedavno tako verovalo

Ne govorim zdravo ženi koja je UNIŠTILA BRAK mojim roditeljima: Incident između Đoletove ćerke i Vesne Đogani

Da je Vesna Đogani maćeha koja gaji lep odnos sa decom svog izabranika muzičara Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić verovalo se sve dok izvor blizak poznatoj estradnoj porodici nije otkrio pravu istinu. Naime, Silvija Đogani, po priči prijatelja, ne razgovara sa pevačicom i ne samo to, kada god može nastoji da ne bude u njenom društvu i izbegava svaki kontakt. 

Pročitajte: Ozbiljna kriza u braku! Vesna Đogani otvoreno: Samo još OVO me sprečava da se RAZVEDEM

Ata Images

 

Maćeha i poćerka našle su se zajedno, sticajem okolnosti, nedavno na festivalu posvećenom dvehiljaditim, a nije mnogo bilo potrebno da svi prisutni primete da se ignorišu i što je još gore da se uopšte ne vole, što je i potvrđeno za Svet od strane osobe bliske porodici Đogani.

Pročitajte: Ni torta, ni vatromet već nova žena: Đole Đogani slavi 62. rođendan, plava Vesna je prošlost (foto)

Ata Images

 

Navodno naslednica Slađe Delibašić nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

- Ma koliko prošlo vremena i neke rane zarasle, Silvija ne može da zaboravi da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne. Kad se sretnu tako negde Silvija se uredno svima javi, ali ako ne mora nema komunikacije. Mislim bolje je i tako nego da se pljuju, svađaju i prave skandale. Silvija ima ok odnos sa stričevima Gagijem i Darijom, sa njima se pozdravila, igrala na festivalu...Dobra je i sa bratom Adamom, ali sa Vesnom je na relaciji "ne diram te ne diraj me". Verujem da je istog stava i njena sestra Mirela. Deca su tu najviše bila povređena - mogle su da budu problematične, skandalozne, pa da niko nema mira od njih. A kod Đoganija vazda neke svađe i skandali. Doduše, dešavaju se i pomirenja kao pre desetak dana  između Slađe i Anabele, mada one da budemo iskreni i nisu Đogani - objasnio je izvor.

Pročitajte: Sav novac su uložili u ovu nekretninu: Zaslepiće vas luksuz u kom žive Vesna i Đole Đogani (FOTO)

Boško Karanović

 

Vesna Đogani maćeha je koja nije voljena od strane dece svog muža iz prvog braka, naslednicima Đoleta Đoganija, ako se sve uzme u obzir, niko to ni ne može da zameri. Da li će se u nekom momentu strasti u porodici, ipak smiriti vreme će pokazati.

Komentari (1)

Loading
Olja

10:17 09.07.2022

Kad cemo da naucimo da za krah jednog braka iskljucivo su krivi bracni partneri a ne treca osoba.Ona je bila u braku s njim a ne sa njom a on je veliki decko koji moze sam da donosi odluke