Celebrity News

Dečko Vesne Dedić - san svake žene: Sed, zgodan i moćan! Pogledajte fotku sa jahte

Autor: | 22/07/2022

Nova ljubav Vesne Dedić ili se samo tako čini- pokazaće vreme

Dečko Vesne Dedić - san svake žene: Sed, zgodan i moćan! Pogledajte fotku sa jahte

Spisateljica i novinarka i te kako zna da uživa u svemu što joj život pruža, a da li je nakon dužeg vremena na pomolu nova ljubav Vesne Dedić, ostaje nam da vidimo.

Pročitajte: Cveće, zagrljaj i široki osmeh - Na promociji novog romana Vesna Dedić POKAZALA SVOG DŽENTLMENA (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Književnica u društvu prijatelja letuje na crnogorskom primorju kako bi napunila baterije za obaveze koje predstoje, a delić atmosfere sa jahte podelila je na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte: Osušila se! Vesna Dedić topi kilograme neverovatnom brzinom, a ovo je njen dvonedeljni program mršavljenja

Instagram printscreen

 

Vesna je zaintrigirala pratioce luksuzom u kojem uživa, a ono što je svima  zapalo za oko jeste misteriozni muškarac u čijem društvu, ako je suditi po fotografijama, provodi najviše vremena. 

Pročitajte: MRŽNJA ne može da se sakrije! Vesna Dedić još nije oprostila Olji Kovačević, a evo šta je SADA bio povod da je javno prozove!

Instagram printscreen

 

Dok ispijaju skupocena vina, dobrog raspoloženja ne manjka, a u jednom momentu su se i osamili na surf dasci i dok je on neumorno veslao, Vesna je uživala sunčajući se. 

- Dama se nikad ne nameće već dopušta da se drugi trude oko nje, pa čak i ako nije u prvom već u poslednjem redu, neko će već primetiti da je došlo do greške u raspodeli karata...karte meni dobro podeljene ovog leta - napisala je kao opis i znatno podgrejala sumnje da je nova ljubav konaćno zakucala na njena vrata. 

Instagram

 

Pročitajte: Vesna Dedić prvi put pred kamerom bez šminke! Svi se pitaju šta joj se dogodilo (FOTO)

Instagram printscreen

 

 

Poznata po pokretačkoj energiji i nesvakidašnjem optimizmu, Vesna ne skida osmeh sa lica, a da li će joj ovaj gospodin zadržati isti, pokazaće vreme koje je pred nama.

Komentari (0)

Loading