Lepota

Vesna Dedić prvi put pred kamerom bez šminke! Svi se pitaju šta joj se dogodilo (FOTO)

Bjuti rutina Vesne Dedić ne razlikuje se mnogo od one koju praktikuju druge negovane žene

Vesna Dedić prvi put pred kamerom bez šminke! Svi se pitaju šta joj se dogodilo (FOTO)

Mirko Tabašević

Već više od 4 decenije se Vesna Dedić bavi javnim poslom. Prvi profesionalni angažman dobila je sa 13 godina u Radio Titogradu, gde je vodila dečju emisiju „Suncokrili”. Radila je potom u dnevnom listu „Pobjeda”, a zatim, u nekoliko radio-stanica, između ostalog i na Studiju B, Televiziji Politika, RTS-u, danas već i na Nova S. Za sve to vreme, uprkos brojnim teškim trenucima, kao što su gubitak roditelja, razvod braka, nije se dogodio niti jedan jedini put da je publika Vesnu mogla videti bez osmeha na licu, nedoteranu, nesređene kose i nenašminkanu.

Pročitajte: Osušila se! Vesna Dedić topi kilograme neverovatnom brzinom, a ovo je njen dvonedeljni program mršavljenja

 

 

Prvi put ona je nedavno podelila delić svoje skrivane intime i pokazala kako izgleda bez make upa, deleći uporedo sa pratiocima na "instagramu" tajnu nege. Bjuti rutina Vesne Dedić ne razlikuje se mnogo od one koju praktikuju druge dobrodržeće dame, s tim što ona uporedo sa izgledom, vrlo radi i na svom umu, što je dodatno čini harizmatičnom i mladom duhom pa i likom. Nakon ovog njenog poteza mnogi su komentarisali da izgleda jako lepo.

Pročitajte: Kako ste lep par! Pogledajte koji PREZGODNI muškarac pravi društvo Vesni Dedić na Maldivima! Srce staje od ljubavnih prizora! (FOTO)

Instagram

 

Bjuti rutina Vesne Dedić sastoji se, elem, iz nekoliko koraka: 

1. Za početak ona dobro očisti lice, micilarnom vodom ili kremom za skidanje šminke, koji joj je preporučio dermatolog i najviše odgovara njenom tipu kože

2. Sledi piling sredstvom takođe namenjenom njoj, njenim godinama i teksturi kože

3. Obavezno je umivanje i sušenje lica bez trljanja peškirom, već blago utapkavanje

4. A poslednji korak je hidratacija, tačnije nanošenje adekvatnog tonika i lagana masaža, kojom se koža lica dodatno učvršćuje, kao i nanošenje antirid kreme oko očiju.

Pročitajte: Sa samo 21 godinom: Ćerka Vesne Dedić majci priredila veliki šok, njeno srce je odlučilo

 

 

Posebna Vesnina nega sastoji se i iz dobrog sna i pravilne ishrane takođe.

Komentari (0)

Loading